Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

tiistai 6. toukokuuta 2008

Tekemällä oppii

Ensimmäinen maalaustyöni on valmistunut! Meillä on majaillut paketissa kokoamattomana tuollainen kaappi, joka avatessa haisi niin pahalle, että oli jäänyt vallan kokoamatta. Nyt innoistuin sen maalaamaan ja mieheni sen kokosi. Nyt se on täällä meidän rivarikolmion keittiössä.


Täällä meillä on tosi pienet tilat, joten lisää laskutilaa tarvittiinkin kyllä kovasti näille kaiken maailman papereille ja lehdille. Eli kovin nättiin käyttöön ei tuo kaappi vielä päässyt, mutta ainakin käytännölliseen sellaiseen. Siksi otinkin kuvan siinä vaiheessa kun sitä koristivat vain kolme Unelma-kerhosta saapunutta Tilda purkkia ;)


Itse maalaus sujui opetellessa ja virheitä korjaillessa. Oli siis hyvä kun valitsin ensimmäiseksi työkseni tuollaisen jolla ei ole niin väliä, enkä heti aloittanut jostain arvokkaasta vanhasta kalusteesta. Maalasin kaapin keltaisen talon vanhassa "köökissä", johon virittelin maalaustelineet. Siellä on nyt sitten jatkossakin hyvä maalailla kaikenlaista.
Kuvaa ennen maalausta ei siis ollut, joten nappasin vain kuvan paketin kannesta.

19 kommenttia:

Hanni kirjoitti...

Onpas suloinen kaappi! Varmaan oli ihanan helppoa maalata, kun oli tilaa...itse olen maalaillut aina ahtaissa tiloissa ja valmiiksi kasattuja kalusteita, ihan ok niistäkin saa, mutta tietysti vielä siistimmät tulee noin :)

Maissi kirjoitti...

Ihana kaappi!!!! Siinä näyttää olevan tuollaiset hauskat liukuovetkin! Maalaaminen on ihan hauskaa, mutta omat niksinsä siinäkin on.. Mukavaa viikon jatkoa!

jaana kirjoitti...

Tosi kiva kaappi!!!!
Tuli maalattuna aivan ihana :)

ilona kirjoitti...

kivan näköinen kaappi.Ja käy moneen tilaan!

Tuula kirjoitti...

Hauskan näköinen kaappi :) Minä en ole juurikaan maalannut mitään, mutta kovasti sormet syyhyäisivät siihen puuhaan.
Mielenkiintoinen blogi sinulla, olipa mukava löytää tänne!

Merja K kirjoitti...

Blogeissa näkee kyllä huikeita muodonmuutoksia, kun on vähän heilutettu pensseliä. Tuo kaappi on kyllä vielä kauniimpi valkoisena, ainakin siis minun mielestä :) Minunkin sormet syyhyää huonekalutuunausten kimppuun, kunhan saadaan Unelma valmiiksi sisätiloista, niin sitten alkaa meikäläisenkin pensseli heilua

~Maria~ kirjoitti...

Hieno siitä tuli! Kyllä tuosta uskaltaa hyvin jatkaa muihin projekteihin. :)

Miia kirjoitti...

Tuon kokoisen kaapin tarvitsisin omille kankailleni ja muille askartelujutuille. Kaunis on ja minunkin mielestäni maalattuna varsinkin on edukseen. Sopii moneen tarkoitukseen, sekin on tärkeää ainakin minulle, koska muutan mieltäni jatkuvasti. ;) Hauskaa viikon jatkoa!

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Voi miten ihana kaappi!!!Jos saa udella niin mistä päin olet ostanut?

Nora kirjoitti...

Kaunis kaappi, hyvin olet onnistunut maalauksessa.
Minullakin olisi käyttöä tuollaiselle. :)

Tanja kirjoitti...

Kannatti maalata, kaappi on kaunis! Anun tavoin utelen heti myös, mistä tuollaisia voi saada!?! :)

Tilda-purkit oli itsellenikin selvä valinta, kun Unelma-kerhoon ryntäsin ;D

Heli kirjoitti...

Nätti kaappi ja vielä nätimpi valkoisena. Oliko ostaessa ns. puuvalmis vai pitikö ennen maalausta hioa lakka tms. pintakäsittely pois? Mistä löysit?

pioni kirjoitti...

Ihana valkoisena ja nuo purkit ovat myös tosi suloisia.

kati kirjoitti...

Heippa ja kiitos kommenteistanne! Niitä on aina niin mukava lukea! Ja kiva kun uusia lukjoitakin löytää tänne minun piskuiseen blogiini, tervetuloa pian uudelleen ;)

Kyselitte mistä tämä on hankittu, ja vastaus on että niinkin erikoisesta paikasta kuin Lidl! Kyllä! Itse en suosi juuri kyseistä kauppaa, mutta joskus tämä vain sattui silmääni mainoksesta ja kun tarvittiin tänne jotain halpaa väliaikaista säilytystilaa niin innostuttiin hakemaan tuo. Pinta oli lakkaamaton ja painava kaapista tuli, eli ihan ehtaa puuta se on, lienee mäntyä tms. havupuuta.

Valloittava valkoinen kirjoitti...

siis ei voi olla totta että Lidlistä!!!!täytyypä lukea paremmin tarjouslehdet vaikka samaa ei varmaan enää tule!siis voihan harmi olisin nimittäin heti ostanut!:)ja kellosta jonka ostin...minulla on ihan samat kriteerit kun sinulla ja pitkään olen sopivaa katsellut ja tuo se sitten oli juuri lasten takia ja sopivasti oli rosoista romantiikkaa. kiva huomata että sinulla on samat ajatukset!:)

Johanna kirjoitti...

Ihana kaappi!
Valkoisena se on todella kaunis!
Maalaaminen on ihanaa puuhaa koska tulos näkyy niin nopeasti.

Merja K kirjoitti...

Moikka Kati, katselin Unelmaa lattia vähän tarkemmin ja kyllä sieltä hieman kuultaa läpi. Aika peittävä kyllä kahden käsittelyn jälkeen, mutta joissakin kohdissa oksat kuultaa. Käsittelimme lattian siis osmocolorin kuusi -sävyllä. Terkuin Merja :)

Hanna kirjoitti...

Kaunis kaappi ja uskomaton löytö!

FairytaleCottage kirjoitti...

Hei!

Tästäpä sainkin vinkin. Lidlin nettisivuilla on tälläkinhetkellä ainakin valkoinen pikkulipasto ja yöpöytä samaa sarjaa tarjouksessa.