Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

sunnuntai 25. toukokuuta 2008

Kaupat tehty!

Nyt tila on sitten meidän ;)! Olimme siis viime viikolla TE-keskuksessa tekemässä sukupolvenvaihdoksen kauppakirjat. Onpas kyllä mukavaa omistaa pala maata ja vähän metsääkin! Kyllä tässä vieläkin on jos jonkinlaista lappusta mitä pitää täytellä ja hoitaa, jotta saadaan kaikki asiat paperilla reilaan. Mutta onneksi meillä oli asiantunteva ihminen tuolla TE-keskuksessa, muuten ei olisi saatu paperiviidakosta kyllä yhtään mitään tolkkua.

Vanhempani saavat tehdä rauhassa muuttoa ja rempata uutta asuntoansa 10.10. saakka. Sen merkitsimme siis papereihin viimeiseksi takarajaksi, jolloin talon tulee olla meille tyhjä. Tosin uskoisin (ja toivon) heidän muuton olevan selvä jo ennen sitäkin. Eu-tukien yms. kiemuroiden takia on kuitenkin hyvä laittaa hallintaoikeus päättymään vasta kasvukauden jälkeen.


Olimme viikonloppuna taas talolla tekemässä lattiaremontille valmistelevia töitä. Samalla kuvasin vähän pihapiirissä kukkivia kasveja. Nämä pelargoniat ovat vielä kasvihuoneen suojissa, sillä näillä lakeuksilla hallayöt vielä vierailevat tiheästi. Isäni on talvehdittanut näitä pihaköökin suojissa, paitsi nuo valkoiset olen itse ostanut tänä vuonna torilta.


Nämä ovat kaiketi jotain unikkoja ja niitä tupsahtelee villinä kivijalan vierestä.
Muistan jo lapsuudestani nämä kevään varhaiset kukkijat.


Toivottavasti hallayöt eivät ole tehneet marjapensaiaille huonoa. Nyt näyttää kukinta ainakin runsaalta.

Ihania pikku lemmikkejä. Näitä haluan lisää!
Tuomikin on aloittanut valloittavan kukintansa.

13 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Onnea!

arleena kirjoitti...

Unikot ovat lempikukkiani, tosin pihalla ei ole niitä yhtään. Jostain syystä eivät ole uusiutuneet eli enää nousseet muutamaan vuoteen.

Ihana pohjalaistalo, tuollainen mutta valkoisena oli lapsuudenkotini.

Onnea remonttiin ja onnellisia hetkiä uudessa kodissa.

Veera kirjoitti...

Paljon onnea! :) Saatte tuosta varmasti ihanan kodin!

Nora kirjoitti...

Onnea talollisille! :) Ja mukavaa remontointiaikaa.

Sirkka kirjoitti...

Hei,
Tulin vastavierailulle ja voi mahdoton, Oikein paljon Onnea talokauppaanne, suuria asioita!
Ja onnea kaikille kukkiville kasveille, niistä on paljon iloa. Ihanaa kun sinulla on tuo kasvihuone, minullekin se on tulossa, sitä odottelen kovasti, semmoinen pikkarainen.
Aurinkoisia päiviä toivotellen.

Sateenkaarentaa Riikka kirjoitti...

Onneksi olkoon ja olkoon kotinne täynnä onnea ja suloisia hetkiä. Voimia remonttiin se kyllä palkitsee ja antaa todella paljon.
Ilona

Merja K kirjoitti...

Onnea, onnea tilallisille :) Ja ihania puutarhakuvia, meilläkin Unelmassa lemmikit rehottavat. Ne ovat niiiiin tosi kauniista suurina mattoina

Tuula kirjoitti...

Onnea talokaupoille ja sukupolvenvaihdokselle!! Tuleva kotinne on IHANAN näköinen :)

jaana kirjoitti...

Onnea uusille tilanomistajille!!!

Valloittava valkoinen kirjoitti...

onneksi olkoon talokaupoista!ja voi kuinka kivoja kukkia siellä on...on sinulla siellä unelmapaikka!kasvihuoeesta haaveileva!

Miia kirjoitti...

Onneksi olkoon. Kuvat kertovat, että paikka on ihana. Meidän pihalla ei vielä näytä lainkaan kesältä... Piristäviä kuvia siis!

kati kirjoitti...

Kiitos onnitteluista. Välillä hirvittää, mutta sitten taas valtaa suunnaton onnentunne ;)

Maissi kirjoitti...

Moi! Te elätte mielenkiintoista aikaa, onnea tulevaan koitokseen, eli remonttiin! Se on ihanaa aikaa, kun tietää, että toteuttaa omaa unelmaansa!