Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

keskiviikko 14. toukokuuta 2008

Askel lähempänä

Asumme tällä hetkellä vuokralla rivarikolmiossa ja lisäksi eri paikkakunnalla kuin projektitalomme. Tämä tietysti on hankaloittanut remontin suunnitelmien tekemistä ja etenemistä. Vanhempani ovat etsineet itselleen uutta kotia ja nyt sellainen on löytynyt! Eli nyt taloprojektimme hyppää aimo harppauksen eteenpäin ja alkaa tämä talonvaihdos konkretisoitua! Jippii!

Kesäkuun alussa aloitamme lattiaremontilla ja silloin avuksemme saapuu rakennuskulttuurikeskuksesta mies neuvomaan miten etenemme. Heinäkuussa on varattuna timpuri ja silloin kuun puolivälin jälkeen vanhempani aloittavat muuttamaan tavaroita omaan uuteen kotiinsa. Tämän jälkeen onkin sitten hyvä puuhailla, kun voidaan katkaista vedet ym.

Tänään tulee talolle putkimies tekemään pintavetosuunnitelman ja mieheni on soitellut ilmastointi- ja keskuspölynimurifirmoihin ahkerasti, sillä tekniikan miehenä hän haluaa tuota uusinta tekniikkaa myös talovanhukseemme.

Joten kyllä kai tämä tästä pian notkahtaa kunnolla liikkeelle!?

10 kommenttia:

Hanni kirjoitti...

Mahtavaa, onnea! Suunnittelu on hauskaa, mutta se, kun aletaan toteuttamaan, on vielä hauskempaa :)
Talosta tulee varmasti i h a n a. Maltan tuskin odottaa ;D... vanhoissa taloissa on sitä jotain!

magi kirjoitti...

Voi kun kiva! odottelu meinaa viedä välillä hermot piukille!!!!

kati kirjoitti...

hanni: Kiitos! Mulla on jotenkin tämä suunnittelukin jo jäänyt, kun en oikein tiedä mistä aloittaisin ja mihin päättäisin. Tässä kun on niin monta muttaa vielä matkassa pelkästään rakennusperiaatteiden viidakossa. Mutta entistä varmempi olen siitä, että tässä talossa on varmasti hyvä sielu!

magi: Joo, tuskin maltan odottaa sitä ensimmäistä lankun irroitusta ;) Mutta siis ajan kanssa tätä tehdään ja pelkäänkin ettei tätä varmaan koskaan ihan valmiiksi edes saada, kun aina joku paikka on rempallaan.

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Voi se on kiva kuulla että saatte asiat rullaamaan!

Tiina kirjoitti...

Onnea "uuden kodin rempalle" sekä mukavaa kuulla että asiat alkavat rullaamaan.. :)

Jatta kirjoitti...

Voi että, onnittelut! :) Mukava kuulla, etä asiat ovat lähteneet eteenpäin. Se, kun suunnitelmista päästään pikkuhiljaa tekoihin, on kyllä yks parhaimmista tunteista!
Mielenkiinnolla jään odottamaan, mitä talosta syntyykään.

Ansku kirjoitti...

Onnea! Tämäpä hauskaa - ja jännittävää! Mukavaa suunnittelukesää! Ja muista sitten kertoa tuon lattiamiehen käynnistä :)

Mimmimamma kirjoitti...

Ihanaa,että pääsette pian tositoimiin talon kanssa!:)
Kivaa viikonloppua!=)

Hanna kirjoitti...

Ihania kukkakuvia ja tsemppiä projetinne alkuun, siitä se lähtee! Jännää.

Merja K kirjoitti...

Hienoa, että projekti lähtee etenemään. Ja kunhan vauhtiin pääsette, niin valmista on ennenkuin huomaattekaan :) Iloista lauantai-iltaa!