Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

maanantai 19. toukokuuta 2008

Tyhjäämistä

Olemme nyt tyhjänneet muutamana viikonloppuna kahta huonetta alakerrassa. Siellä on asunut joskus isäni täti, joten kaapeista löytyy jos jonkinlaista.

Tavaroita olemme pakanneet ja vieneet pihavarastoon, mutta paljon olemme laittaneet myös tavaraa keräyksiin ja polttoon. Yllättävän kova homma tässä urakassa on ollut, kun pitää miettiä mitä säilyttää ja mitä heittää pois. Ja samalla pitäisi pakata järkevästi ja merkata laatikkojen sisällöt tussilla kylkeen. Ihan alkaa jo pelottamaan muiden komeroiden tyhjääminen, sillä siellä vasta on jos jonkinlaista "miljoonalaatikkoa". Näitä vanhoja aarteita (kuvissa) en malttanut heittää pois, vaan ne vietiin varaston hyllyille. Onneksi on tilaa vielä varastoida. Saas nähdä montako vuotta uinuvat pahvilaatikoissaan...


***

10.000 vierailua sivuillani.
Iso kiitos siitä!
Onpas tämä bloggailu ollut kyllä tosi
mukavaa ja inspiroivaa!
Ihanaa omaa aikaa kotiäidille ;)
Kiitos kaikille ihanille blogiystävilleni tästä ajasta!


14 kommenttia:

*Katinkainen* kirjoitti...

Onnea ja iloa
10.000 rajapyykin
rikkoutumisesta!!!!=O)
Hieno ja röyhisteleväinen huomionosoitus etapin ohituksen johdosta!!!WAU!!!!
Sinulla onkin ollut mielenkiintoiset puuhat!!!
Kaappien tyhjennys(ei omien)on
jännittävää puuhaa!!!
Ei tiedä mitä aarteita eteen tulee!!!
Vaan kyllä sitä varmasti myös ihmettelee,mitä kaikkea sitä ihminen hamstraakaan nurkkiinsa!!!
Vanhemmat ihmiset varsinkii!!!
On säilytetty sanomalehdet,lasipurkit ja ruuvit!!
Tuskin mitään on laitettu roskiin!!!
Intoa tyhjennykseen!!!
Ja oivallisia löytöjä!!!!=O)

kati kirjoitti...

Kiitos katinkainen! Ja juuri tuo isäni täti on ollut oikea hamstraajien hamstraaja. Tosin, löytyy komeroista ihan liikaa myös minun omia lapsuudenaikaisia tavaroitakin, joita pitää nyt sitten käydä läpi ja laittaa pois. Vaatekeräykseen lähti talosta muuten juuri 9 jätesäkillistä, ja edes kaikkia "varastoja" ei ehditty käydä läpi ;)

Hanni kirjoitti...

Onnea myös minulta :)
Ihania aarteita olet löytänyt...minäkin ihan mielelläni tekisin moista tyhjäämistä! Ja hamstraisin kaikki aarteet talteen...
Mukavaa viikkoa!

Merja K kirjoitti...

Olet taas päässyt mukavaan puuhaan eli aarteita "tonkimaan". Tosin tuokin voi käydä voimille, jos on paljon kaappeja tyhjennettävänä. Onnea urakallesi, laitathan meille uusia kuvia löydöistäsi :)

kati kirjoitti...

hanni ja merja k.: Kivaahan tämä tonkiminen on, vielä ainakin ;)! Tosin, tuntuu että siihen menee yllättävän paljon aikaa ja se on itse remontoinnista pois. Tietenkin vanhempani tyhjäävät suurimman osan talosta itse, mutta kun heillä ei ole sitten enää tällaisia säilytystiloja niin nämä tavarat kuuluvat sitten talon mukana kauppaan, ja minun täytyy päättää mitä säilytän ja mitä lähtee veke. Nyt on tehty periaatepäätös, että ainakin kaikki oikeesti vanha tavara säilötään.

Hannis kirjoitti...

Onnea tänne kymppitonnista ja aurinkoa myös!!


Voi ei, mulla oli kans pienenä noita Sarah Kayn juttuja! Ihana :-) Muistan parhaiten ison nuken joka oli tuota sarjaa.

Asuntomessuista sellaista, että taitaa jäädä tänä vuonna väliin, kun ei mulla ole vielä autoa heinä-elokuussa. Tulee täältä vasta syyskuussa Suomeen. Ja viime vuonna kun tein messukohdetta Hämeenlinnaan tuli pienoinen messuähky :-) Toisaalta, aina ne on kivat ja aina olen käynyt! Pitää katsoa jos saisin järkättyä käynnin Porin mökkeilyn kylkeen elokuun alussa!

terkuin Hannis

Heli kirjoitti...

Onnittelut komiasta kymppitonnista!

Lähtisi varmaan päästä loppukin järkivähä, jos pääsisi tuommoisia aarrekammioita penkomaan. Edesmennyt pappani tapasi sanoa, että kauan asutusta talosta ei puutu mitään -ja oikeassa oli.
Penkominen on oikeasti to-si hidasta. Mutta niin jänskää! Mahdollisimman vähän roskiin. Järjestäkää vaikka pihakirppis! Ilmoitahan vaikka täällä viehättävässä blogissasi, niin tuun viivana!
T. Hamstraaja-hamsteri Heli

kati kirjoitti...

heli: hih, äitini muuten on sanonut että pitäisi pitää pihakirppis ;) Syksyllä on täällä eräs iso tapahtuma ja talo sijaitsee sen tien varrella. Siinä yhteydessä olisi hyvä pökätä kirppisviitta tien varteen pystyyn. Saas nähdä jääkö vain ajatuksen tasolle!?

Veera kirjoitti...

Mikä aarreaitta teillä onkaan siellä. Uskon kyllä, että on kova homma, mutta toivottavsto myös palkitseva. Ihania löytöjä olet tehnyt. :)

Maissi kirjoitti...

Mielenkiintoista hommaa tuo tyhjääminen ja kun kyseessä ovat vielä osaksi toisten tavarat. Yllätyksellistä ainakin, vaikka varmasti myös rankkaa! Säästä ihmeessä noita ihania aarteita, niistä sitten ammennat sisustuksen yksityiskohtia. Vielä kun ovat kuuluneet taloonne pitkän aikaa jo ennen teitäkin. Olet ottanut muuten taas tosi kauniita kuvia!

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Onneksi olkoon 10000 kävijästä!
Ja tosi mielenkiintoisia tavaroita olet löytänyt oikea aarretalo sinulla!
Iloista torstaita!

ilona kirjoitti...

Onnea kymppitonnista! Tyhjennys on kyllä yllättävän iso urakka ja tosiaan ei helppoa valkata mitä säilyttää.Meilläkin aitat täynnä ja siivota pitäisi,mutta onneksi ei kiire niillä:)

Tanja kirjoitti...

Ylistys ja hatunnosto hamsteri-tädille moisien aarrekaappien keräämisestä! :)

Usein vanhoja siivotessa saa paljon aikaa kulumaan vanhoja muistellen ja tavaroita ihastellen. Varsinainen siivous siirtyy näistä syistä monesti jopa toiseen päivään ;D Noin niinkuin omakohtaisesta kokemuksesta kommentoiden... :)

Mari kirjoitti...

Ihana blogi ja kivoja aarteita olet penkonut:) Voi mikä ihana talo teillä on työn alla...

Onnea 10 000.n kävijän johdosta:)