Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

tiistai 27. toukokuuta 2008

Kello ja muita ostoksia

Olen jo pitkään etsinyt seinäkelloa ja kolunnut läpi monet sisustusliikkeet ja nettiputiikit. Kriteerinä kellolle minulla on ollut vaalea väri, tavalliset numerot (lasten takia), hieman rustiikkinen ja maalaisromanttinen ulkoasu, mutta ei mitään ruusukuviota tahi muuta liian romanttista saanut olla. Ja voi sitä iloa, kun sellaisen bongasin anun-blogista ja meninkin sitten heti samantien tilaamaan omani Sateenkaarentaa-nettiputiikista. Kuvassa se on vielä pakkauksessa ja odottaa laittoa sitten joskus tuvamme keittiön seinälle. Nyt olen onnellinen kun jaksoin odottaa sitä oikeaa, siis kelloa ;). Hih, kauhea paatoskirjoitus yhdestä pikkuruisesta kellosta, mutta olen vain niin onnellinen kun tämän löysin.

Lisäksi olen ostellut noita ihania sinkkiastioita, joihin on tarkoitus joskus mm. istuttaa kukkasia ja yrttejä. Tänä kesänä ne joutunevat vielä varaston perukoille odottamaa vuoroaan, sillä en nyt enää yhtään lisää kasteltavaa tälle kesälle ota.

10 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Kaunis kello ja Onnea uuden Kodin omistajille, virallisesti!!! :)

jaana kirjoitti...

Tosi nätti kello, ja nuo sinkkiastiat vaan on niin ihania!!!!!

Emmi kirjoitti...

Ei sitä joka päivä se oikea kohdalle satukaan, onnea ihanasta löydöstä :)

Emmi

Hanni kirjoitti...

Onpa hieno kello, minullakin ollut olohuoneeseen kello haussa, tuo voisi sopia meillekin -samantyyliset on kriteerit :)

Maissi kirjoitti...

Moi! Kaunis kello, hyvää kannatti odottaa! Kävin katsastamassa linkin, ihan mukava myymälä. Onnea vielä talon uusille omistajille. Todella ihanaa, että asiat liikahtivat jo noin paljon eteenpäin! Mukavaa kevätpäivää!

kati kirjoitti...

Hannille huikkaan, että tuo kello on ainakin hintansa puolesta hyvä vaihtis. Oikein yllätyin että se oli niinkin edullinen ;)

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Ihania sinkkiastioita ja tuo kello todella oli minullekkin kauan odotettu löytö!!!Iloista torstaita!

AnnaRiikka kirjoitti...

Kiva kun piipahdit blogissani ja nyt sain aikaiseksi tehdä tänne sinun luokse vastavierailun! Todella suloinen blogi sinulla, tulen varmasti käymään täällä jatkossa :)

Kello löytösi on mainio kuin myös sinkkiastiat; itsellänikin niissä yrtit parvekkeella makeilee.

Hannis kirjoitti...

Heippa!

Minäkin rakastan sinkkijuttuja. Ja kelloja :-) Joskus olin saman tilanteen edessä, ettei meinannut löytyä vaaleaa kelloa mistään. Lopulta ostin sitten sellaisen asemankellon, joka tulee ulos seinästä.

Muuten, jos ehdit, blogissani pieni kiertohaaste.. Ihan vaan jos huvittaa.

terkuin Hannis

Villin pihan Sanna kirjoitti...

Ihania tavaroita. Täytyy mennä sateenkaarentaa.

Niistä kuvista. Ei mulla viimeaikoina oo ollu kahta kuvaa vierekkäin. Mutta kun lataa pienimmän bloggerin kuvakoon pystykuvaa, niitä mahtuu kaksi vierekkäin senkun klikkaa kiinni ja siirtää postauksen kirjoitusvaiheessa. Ulkoasuasetus pitää olla silloin: ei mitään.

Minulla on ilmainen Picasa, joka on mulle tumpelollekin tosi helppo käyttää. Sillä voi tehdä niitä kollaaseja tosi helposti. Muutenkin se on hyvä kuvan käsittelyohjelma. Ainut vaan että en saa bloggeria hakemaan Picasasta vaan siirrän aina kuvat koneen kuvakansioihin ensin. Mutta sekin on picasalla helppoa kohdassa: Vie.

Olen nähnyt niitä kaksikuvaasamassa-kuvia muualla, enkä tiedä miten niitä tehdään. Pitää tutkia sitä Picasaa, jos vaikka sillä saisi.

Toivottavasti tästä sekavasta selvityksestä on apua. Talonne on aivan ihana!!