Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

perjantai 17. lokakuuta 2008

Leikkihuoneen remonttia

Olen viime päivät maalaillut taas ikkunanpokia. Kuvat ovat leikkihuoneesta, joka on saatu hiljattain tapetoitua. Meillä on sekä tyttö että poika, joten ei tästä tule pelkästään mitään vaaleanpunaista unelmaa ;) Tapetin väri on vaalea beige ja siinä on aavistuksen verran pientä valkoista kuviota. Yleisilme on siis hillitty vaalea beige, vaikka väri ei taida kuvassa näyttää juuri miltään. Verhot pitäisi nyt sitten vain kehitellä, ehkä jotain vanhantyylistä ruutu/raitakuosia laitan, koska olkkari on ihan vieressä enkä halua siksi mitään riemunkirjavia kuvioita tähän huoneeseen. Yläkertaan tulee sitten vielä molemmille lapsille omat huoneet, sitten joskus.

Huoneessa on vielä tehtävää mm:
- ikkunat paikoilleen (voi olla muuten haastava tehtävä, kun järjestys meni kuitenkin sekaisin ja merkinnät puutteellisia, taisi olla liian monta sekaajaa sopassa)
- tapetin reunojen siistiminen
- lattian hionta ja maalaus
- pistorasioiden laitto
- pattereiden maalaus ja niiden asennus takaisin paikoilleen
- ovien maalaus (2kpl)
- listojen valinta ja laitto
- sitten enää itse sisustus eli verhot, kalusteet, lamput jne.

Esittelen lopuksi vielä ensimmäisen blogiarvonta palkintoni, jonka voitin Hannin ihanasta blogista. Tämä Lisbeth Dahlin ihana saippua jää odottaamaan uutta vessaamme. Huomatkaa miten suloisia helmiä pullon pohjalla on.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ai että tämä sinun blogisi on mielenkiintoinen! En muista olenko aiemmin täällä kommentoinut, mutta seurannut olen jo pitkään. Remonttihinku iskee aina päälle kun täällä käy... :D Teille on tulossa todella kaunis koti!

SariW kirjoitti...

Leikkihuoneesta tulee kaunis. Ihana seurata remontin edistymistä. Hauskaa viikonloppua !

Mari kirjoitti...

Oikein raikkaalle näyttää tuo tapetti:) Ikkunaremppaa pitäis meidänkin yläkerrassa tehsä...

kati kirjoitti...

anu w: Kiva kun kävit kommentoimassa ja kiitos sanoistasi ;)

sariw: Kiva että remontin seuraaminen kiinnostaa. Tästä jää itsellekin mukava muisto, sillä tuskin enää toista taloa näin remontoidaan.

mari: Kiitos tapettimielipiteestäsi! Noita ikkunoita saisi kai koko ajan laittaa ja sittenkään työ ei lopu. Tsemppiä teillekin siihen puuhaan. Hidasta hommaa.

Rebecca / Sanctuary kirjoitti...

Hii, kivaa jäädä seuraamaan tätä! On kyllä aivan luksusta saada erillinen leikkihuone alakertaan, mukavaa ja toimivaa varmasti kaikille!

kati kirjoitti...

sanctuary: Kiva kun seurailet remppaprojektiamme. Olen kyllä tyytyväinen tuosta alakerran leikkihuoneesta, sillä tuskin pienet lapset menisivät vielä kauas yläkertaan leikkimään, kun äiti ja muut puuhailevat alhaalla omia töitänsä. Ajattelin, että tuohon huoneeseen laitetaan sitten myöhemmin myös työpöydät läskyjen tekoa varten ym. kun lapset menevät kouluuun.

Riikka T kirjoitti...

Kivoja kuvia, Täytyypä alkaa seurata mitä jatkossa seuraa

Anonyymi kirjoitti...

Selailin tässä vanhojakin kirjoituksia, kun en ole vähään aikaan päässyt täällä käymään. Pidän kovasti sekä koti- että luontokuvistasi!
Terveisin, Päivi

kati kirjoitti...

white linen ja päivi: Kiva kun kävitte kommentoimassa ja tulkaa taas ;)