Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Ikkunanpesua ja messuja

Eilen oli ikkunanpesupäivä ja kuinkas ollakkaan sain kaveriksi kaksivuotiaan ahkeran apulaisen. Ja kun verhoja alettiin silittämään, halusi pikku apulainen tietenkin myös siihenkin osallistua. Onneksi muistin, että kaapissa on vanha valurautainen lasten silitysrauta ja niin minä sain rauhan silitellä keittiön verhot valmiiksi.

Verhoiksi laiton vanhat verhot ainakin kymmenen vuoden takaa. Ne ovat olleet ennen sivuverhoina, mutta nyt hieman tuunasin niitä laittamalla ne eripäin ikkunaan ja lisäsin pitsinauhaa ympärille. Pitää joskus ajan kanssa hommata näihinkin ikkunoihin uudet verhot, mutta nyt ei ollut aikaa tuollaiseen loppusilauksen tekoon.


Tänään kävin käsityömessuilla ja tietenkin mukaani tarttui Maissin pöydästä ihania Tilda-tuotteita. Kiva oli nähdä hieno Tilda osasto ja iloiset messumyyjät ;) Muutenkin oli kiva käydä messuilla parin vuoden tauon jälkeen ja sainkin mukavasti uusia ideoita. Kun vain olisi vielä sitä omaa näpertelyaikaa. Varsinkin korujen teko alkoi uutena juttuna minua nyt tosissaan kiinnostamaan.

9 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Kauniit verhot tuli "tuunauksella".
Ikkunoiden pesu olisi täälläkin tarpeen, voi kun joku tulisi sen tekemään.

jaana kirjoitti...

Verho on tosi kaunis - ja voi mikä ihana apulainen sinulla on :)

~Maria~ kirjoitti...

Hienoa, että teillä alkaa jo sisustushommiinkin pääsemään! Ihania ostoksia! Minä olen nyt hullaantunut erilaisiin nauhoihin ja kiitettävästi niitä tilaillut... Terveiset pikkuapulaiselle! :)

tina kirjoitti...

Verhoista tuli todella hienot,hyvä idea!Ihania kankaita ja nauhoja mistä niitä kannattaa hankkia?Ikkunanpesijän paikka olis meillä auki ja pieniä apulaisia löytyisi... :o)

Mari kirjoitti...

Ihastuttavia kuvia... Kauniita ostoksia, joten varmasti inspiroi niistä jotain tehdä. Minullakin onhelmiä rasiat pullollaan, mutta koruja en niistä ole saanut aikaiseksi. Mukavaa alkanutta viikkoa:))

Sirkka kirjoitti...

Ihana pikkuapulainen:) minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa...verhoista tuli tosi kivat, ja nuo ihanat kankaat, pidän niiden värisävyistä. Hyvä kun ostat luomutuotteita, niin minäkin aina kun se vaan on mahdollista.

Mukavaa iltaa teille ihanille sinne.

kati kirjoitti...

Moikat kaikille ja kiva kun olette käyneet kommentoimassa.
Tina: olen nyt vähän huono vastaamaan mistä noita Tilda-tuotteita saa. Itse ostin tosiaan käsityömessuilta, Rustoopurin myyntikojulta. Varmaan Tilda addiktien sivuilta löytyy ostopaikoista jonkimoinen lista?!

Maissi kirjoitti...

Hei! Ihania ostoksia teit!! Ja kiitos kehuista :´)

Marja kirjoitti...

Kivat ovat nuokin verhot. Kangas on ihana. Hieno tuunausidea!