Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

tiistai 12. helmikuuta 2008

Kiitos!!!

You Make My Day


"Jaa palkinto eteenpäin 10 henkilölle, joiden blogit tuovat sinulle hyvää mieltä ja inspiraatiota ja tekevät elosi blogistaniassa onnelliseksi. Ilmoita palkinnosta heille kommentilla, jotta he voivat jakaa sitä eteenpäin. Varaudu siihen, että voit saada palkinnon useita kertoja."

"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and inspiration and make you feel happy about blogland. Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on. Beware you may get the award several times."

* * *

Tällainen ihana päivän piristys tuli minulle anskulta, kun olin viikon pitänyt blogiani pystyssä. Olen ihan otettu, kiitos kovasti!

Pistän hyvän kiertämään ja päivän piristyksen ansaitsee ehdottomasti ihanalla blogillaan Hannan pientä ja kaunista, joka sai minut hurahtamaan tähän blogimaailmaan. Seuraan monia ihania blogeja päivittäin, jotka ovat jo kasapäin ehtineet tunnustuksia saada. Siksi lähetänkin piristyssäteitä uusille blogeille, joita ovat ihanat virtuaaliystäväni perustaneet. Tosi kivaa kun tulitte mukaan blogimaailmaan ja ihanaa, että olette olemassa maria, mira, seija ja piia!

Ei kommentteja: