Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

maanantai 4. helmikuuta 2008

Iltalukemista

Kun lapset on saatu nukkumaan niin silloin on mahdollisuus selailla rauhassa vaikkapa sisustuslehtiä. Ihana rauha kun saa vain keskittyä yhteen asiaan! Sain kasan vanhoja Maalla-lehtiä lainaan joita olen nyt enimmäkseen lukenut. Mieheni on puolestaan alkanut tutustumaan mm. Panu Kailan talotohtorikirjaan, joka on vanhojen talojen korjaukseen liittyvää peruskirjallisuutta.Tässä vielä uusimmasta Lantliv-lehdestä pari inspiroivaa kuvaa.4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Kiva että päivität tätä näin usein :) Ihania kuvia tuossa Lantlivissa, minunkin oli se pakko ostaa vaikken projekteiltani meinaa ehtiä lukea.

Nuo sinun blogilinkit eivät muuten toimi, ota alusta pois ne ylimääräiset http// :) Näin käy jos ne kopioi suoraan, nimim. kokemusta on :)

Uusia postauksia odotellessa...

kati kirjoitti...

Kappas, ei linkit tosiaan toiminutkaan, mutta nyt pelittää nekin. Kiitos paljon ohjeista!

Laskuria etsin eilen sivuilleni ja useita toki löytyikin. Mistä sä olet omasi ottanut kun sulla se on niin nätin huomaamaton?

- Kati

Ansku kirjoitti...

Minäkin haluan laskurin :)
Tuo Lantliv on ihana lehti. Tänne ei vaan tule sitä koko paikkakunnalle. Annoin ruokakauppiaallemme palautetta, että voisi tilata sen valikoimiinsa, lupasin ostaa joka numeron. Tilaamalla taitaa nimittäin tulla kalliimmaksi kuin irtonumeroita ostamalla.

kati kirjoitti...

Ansku; sama juttu, täältäkään ei löydy Lantivia kaupan hyllyltä, joten pitäis kyllä kans mainita asiasta kauppiaalle. Pitääkin tsekata onko siellä paikkakunnalla minne muutetaan ko. lehtä valikoimissa. Mulle tarttui mukaan Seinäjoen reissulta tuo uusin numero ;)

- Kati