Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

maanantai 20. heinäkuuta 2009

Anna kissalle oma koti!

Muistatteko kun kerroin meidän yllätyskissanpennuistamme?! Pennut ovat siis puolivillin kulkukissan pentuja. Emo oli vain päättänyt asettua meille ja tehdä pennut hylättyyn koirankoppiin. Nyt ne olivat sen verran isoja, että oli viimeinen hetki saada ne kiinni ja soittaa löytöeläintalolle. Vaarana nimittäin oli se, että emo vaihtaa taloa, vie pennut pois ja siten niistä kaikista voisi tulla kylän kulkukissoja.

Itse emme kissoja voineet pitää, sillä mieheni on allerginen ja sisäkissat eivät tule kysymykseen. Joten luovuttava näistä oli, vaikka niin helluisia olivatkin.

Näille kissoille etsitään nyt heti ensi alkuun sijaiskotia, joka hoitaisi heitä (ja kesyttäisi) kunnes oikea koti löytyy. Jos sinua kiinnostaa ottaa joku näistä (vaikka sijaiskotiin), niin soittaa saa meidän paikalliseen löytöeläinpalveluun Jennalle p. 040-3537777. Kissat ovat nyt Etelä-Pohjanmaalla.

Ja tässä esittelyt:

KISSA NRO 1.
Tämä on pentueen uteliain ja kesyin kissa. Tottunut jo lapsiinkin, kun on ollut meillä kaikista eniten kiinni eli vähiten karkuteillä. Kaunis väritys, kuin pieni lumileopardi.KISSA Nro 2.

Tämä on edellistä tummempi, erittäin kaunis sekin. Nopeasti kesyyntymässä.
KISSA Nro 3.
Haluatko kissankesyttäjäksi? Tässä mustassa kissassa löytyy luonnetta. Luovutushetkellä se oli haastavin ja temperamenttisin kissa. Tämä on ollut meillä vähiten ihmisten kanssa tekemisissä, joten muutamassa päivässä tämäkin varmasti tottuu ihmisiin. Mahtavat laivatassut. Valkoista vain tassuissa ja kaulassa.KISSA Nro 4.
Pentujen emokin lähti mukaan uutta kotia etsimään. Se ei ole ollut kenenkään kotikissa, sillä se on majaillut meidän pihamaalla talvesta saakka ja alkuun oli hyvinkin villi. Luovutuspäivänään se kuitenkin antoi ensi kerran silittää itseään. Todennäköisesti kissalla on uudet pennut masussaan. Emolla on laivakissan tassut ja on persoonallinen luonteeltaan.Ja tässä kissat valmiina uuteeen osoitteeseen. Toivottavasti jokaiselle löytyy rakastava koti mahdollisimman pian.

Hyvää matkaa ja onnellista elämää!

17 kommenttia:

Sarppa kirjoitti...

Ne on niin suloisia, toivottavasti kaikki saavat kodin itselleen.

Vuokko kirjoitti...

Voi,mitä söpöläisiä. Jos oltaisiin lähempänä, kävisin "kissa-ykkösen" hakemassa meille. Siinä olis just oikeat värit, sopisi meidän punaraitaiselle kisuliinille kaveriksi.

POMPOM kirjoitti...

Koska meillä ollaan allergisia, ei meillekään voida kissaa ottaa. Laitoin kuitenkin linkin blogiisi facebookkiin, katsotaan josko joku tarjoaisi näille kotia :)

kati kirjoitti...

Olisi kyllä niin hyvä jos koti löytyisi. Kissanpennuista kun tahtoo olla ylitarjontaa näin kesällä. Me lähdetään nyt pienelle lomareissulle. Olispas mahtavaa jos sillä välin olisi koti löytynyt jollekin pennulle, tai edes se sijaiskoti ;)

Tiina kirjoitti...

Ääh, nyt alkoi itkettää. Miten urhoollisen näköinen etummainen kissa on viimeisessä kuvassa. Hän pitää sisaruksista huolta.

Olivia kirjoitti...

Voi miten suloisia kisulaisia! Harmi ettei meillekään voi kissaa ottaa... Toivottavasti kaikki söpöläiset löytävät kodin.

Minttu kirjoitti...

Voi jotenkin tulee oikein tippa linssiin, kun noita pikkuisten suloisia kuvia katsoo. Olette kyllä tehneet hienon työn, kun olette auttaneet pentuja! Kunpa kaikki saisivat hyvän ja rakastavan kodin. Jos ei meillä olisi jo kahta kisua, niin voisin kyllä yhden noista pikkuveijareista ottaa mieluusti.

Katja kirjoitti...

Meille mahtuisi yksi kissa lisää, mutta taitaa matka olla turhan pitkä. Suloisia ovat kaikki :)

marikan kirjoitti...

Voi kuinka lutusia ovatkaan. Jollei tällä ilmoituksella koteja löydy, niin jo on kumma. Jos meillä ei olisi jo kahta kissaa ja olisimme lapsettomia ja asuisimme lähempänä, niin nuo kuvat olisivat kyllä saaneet valtaisan kissakuumeen aikaan...niin hellyyttäviä.
Toivon todellakin, että saavat rakastavan kodin jokaikinen.

ansku kirjoitti...

Sööttejä kisuja, toivotavasti löytävät rakastavan kodin!
Kiitos kommentistasi blogiini. Mukavaa, kun jätit "jalanjälkesi" jotta minäkin löysin tänne!! =)Tulen varmasti toistekkin!!
Halein Ansku

titta kirjoitti...

Ihania palleroita, ottaisin kaikki jos en olisi allerginen (tai sitten meillä olisi jo niin monta ettei yhtään enää mahtuisi).

Onnittelut voitit arvonnan ja nyt kaipaisin osoitetietojasi titta.sininenhetki@gmail.com.

Mirja kirjoitti...

Voi miten liikuttavan supersuloisia pikku kisuliineja, tekisi mieli ottaa nuo kaikki syliin, toivottavasti saavat kaikki kodin. Olisi ihanaa antaa koti tuollaiselle ja olemmekin jo pitempään haeskelleet koirallemme koira- (tai kissa)kaveria, mutta Etelä-Pohjanmaa on liian kaukana. Siitäkään ei tiedä miten koiramme tulisi toimeen kissan kanssa, itse uskon, että pienen totuttelun jälkeen ihan hyvin.

Merja K kirjoitti...

Aivan ihastuttavia pentuja, nro kolmonen on ehdoton suosikkini.

Toivottavasti pennut löytävät hyvät kodit.

Mukavaa ja toivottavasti aurinkoista heinäkuun loppupuolta!

Terkuin Merja :)

Marge kirjoitti...

Toivon, että saavat pian hyvän kodin!! Ovat aivan ihania ja suloisia! Sinä ainakin olet yrittänyt!!:))

MaMMeli kirjoitti...

Voi kuinka ihania kissavauvoja! Toivon, että kaikki saavat oman kodin:)

Maissi kirjoitti...

Hei!

Ihania kissoja.. Suloisia! Me otettiin just kissa tonne mummulan markille, se oli tosin kesy. Kesyttämiseen kun ei vielä ole mahdollisuutta kun asutaan tässä vähän matkan päässä. Ensi kesänä olisi jo eri juttu. Uskon kuitenkin, että ne löytävät uuden hyvän kodin!
Mukavaa matkaa!!

Katja kirjoitti...

Suloisia pikkuisia. Voi harmi kun välimatka on niin pitkä, muuten olisin tarjonnut sijaiskodin heti paikalla. Toivottavasti kaikki löytävät oman loppuelämän kodin.

Hyvää kesää!