Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Lennä leijani korkealle

Ostimme pojalle leijan kolmisen viikkoa sitten Kristiinankaupungin markkinoilta. Kuulemma mitä pitempi perä leijalla on, sitä paremmin se lentää. Ja lentihän se. Pellon kulmalta, perunamaan vierestä löytyivät ne suotuisimmat tuulet. Tämä on hauskaa.

8 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Hieno leija.

En ole nähnyt leijoja moneen vuoteen, mutta tänä kesänä niitä on taas ollut. Olenko itse vain havahtunut huomaamaan ne, vai olivatko ne oikeasti tovin poissa taivaskuvasta?

Marge kirjoitti...

Voi, kun on varmasti ollut pojalla hauskaa!!:) Enpäs ole leijoja huomannut minäkään...Pienenä voitin kerran jostain arvonnasta leijan ja se lennättäminen oli jännittäväää...;)

Pellon pientareella kirjoitti...

Oi, näitä leijoja on ollut muissakin blogeissa. Tässä iskee leijakuume! :)

Satu kirjoitti...

Milloinkohan olen lennättänyt leijaa viimeksi? Joskus lapsena... Näyttää hauskalta puuhalta! :)

Parolan asema kirjoitti...

Vau, kylläpä muuten lentää hyvin ja korkealla! Tuossa onkin hyvä ajatus mitä kokeilla jälleen, varmaan viimeksi lennättänyt leijaa 7 v. Kiitos ideasta!

Elsa kirjoitti...

Kuulostaa kivalta kesätekemiseltä, täällä ainakin nyt tuulisi leijalle sopivasti.

POMPOM kirjoitti...

Itseltäni löytyy ihan kahdella narulla varustettu, vaan häntää ei ole juurikaan. Lapsena äiti ja isä rakensivat leijan, olla oli yli kolmimetrinen häntä - komea oli Sievin peltojen yllä leija ja mahtavat muistot...

tinttarus kirjoitti...

Ihanan korkealle lentelee....meidän pikkumies sai alkukesästä myös leijan, muttei sitä olla saatu noin huimiin lentoihin...taitaa olla liian lyhytperäinen:)