Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

keskiviikko 25. kesäkuuta 2008

Korjailua

Tällainen on tilanne meidän olohuoneessamme nyt. Muistatteko, kun kirjoittelin vesiputken liitoskohdan löystymisestä, joka oli alkanut vuotamaan remontin aikana? Vettä oli tiputellut neljä päivää ja ehtinyt kastella muutaman metrin lattian alta. Nyt märät villat, laudat ym. on otettu pois ja pikkuhiljaa vaihdettu uusiin materiaaleihin. Uusi lautalattia teetetään sopimaan tämän vanhan kanssa yhteen. Hiomalla ja pintakäsittelyllä sitten toivottavasti saadaan vielä eheä ja hyvä kokonaisuus aikaan. Uusien lattialautojen pitäisi valmistua vielä tällä viikolla ja kun mieheni kesäloma alkaa heinäkuussa, niin sitten alkaakin lattioiden teko oikein urakalla.

Jos ihmettelette tuota mustaa muoviseinää taustalla, niin se on pystytetty siihen väliaikaisesti, jotta vanhempani voivat vielä asua talossa. Muoviseinän takaa menee kulku yläkertaan ja keittiö jää myös sen taakse. Me kuljemme tähän remonttipäätyyn toisen oven kautta eteisestä. Näin jää pölyt remonttitilaan. Kätevää!

7 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Olettepas jo voiton puolella:) Ihanan olkkarin saatte... Meillä on myös lautalattiaremonttia tiedossa.

Olemme käyttäneet tuota samaa muoviseinäsysteemiä, on tosi kätevää!

Mari

Riikka kirjoitti...

Voih, minäkin haluaisin lautalattiat. :)
On se kiva, kun sitten viimein pääsee ihailemaan kättensä jälkiä. Oikein kovasti tsemppiä remonttiin! :) (ja muistakaahan huilata välillä)

Hanna kirjoitti...

Ihana lautalattia, minäkin haluaisin. Ja mikä suloinen kiikkustuoli kuvan nurkassa, sellasessa olisi kiva istua ja nauttia takasta. Tehän olette ihan tosi toimissa jo! Oletko muuten päättänyt jo lattian väriä/sävyä?

Hannis kirjoitti...

Heippa! Ihana kun ootte saaneet noin paljon eteenpäin. Tulin pikaisesti katsomaan, kun aika ei ole riittänyt bloggailuun. Toivon et heinäkuussa sit taas aikaa!

Aurinkoa sinne teille :-)

Maissi kirjoitti...

Hei Kätevä ratkaisu tuo väliseinä muovista! Eipä siellä muuten olisikaan kovin miellyttävä samalla asustella. Mukavaa viikonloppua! Tosin varmaan aika työntäyteinen...

leena kirjoitti...

Hei!
Ensivisiitillä blogissasi ja kivalta näyttää!
Meillä oli olohuoneen lattia auki toissa kesänä ja samanlainen pressuseinä.
Hieno lattia tulossa teille ja vau mikä uuni! Tapettikin on ihana.

Ansku kirjoitti...

Oi että miten ihana uuni!