Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

perjantai 13. kesäkuuta 2008

Pieni paniikki

... siis muuton kannalta! Me asutaan tässä vuokrarivarin kolmiossa enää parisen viikkoa ja pakkailut ovat kovassa käynnissä. Ei tuota paniikkia ole juurikaan näiden tavaroiden vuoksi, vaan kaiken muun henkisen elämän takia. Esimerkiksi esikoisemme hoitosuhde aivan ihanaan perhepäivähoitajaan katkeaa. En tiedä miten pystyn pojan viimeisen kerran hoidosta edes hakemaan.

Sitten toinen suretuksen aihe on nämä uudet ystäväni täällä. Miten ystävyyssuhteiden kanssa käy kun paikkakunnalta muutan? Vähän lohduttaa ajatus, että työpaikkani säilyy vielä täällä, mutta se on silti eri asia käydä töissä, kuin asua ja viettää täällä vapaa-aikaa iltaisin ja viikonloppuisin. Nyt olenkin treffannut ystäviäni täällä kuin viimeistä päivää ja toivon edes joidenkin suhteiden säilyvän jatkossakin.

Tietenkin kaikki muutkin paikkakunnan palvelut ja harrastukset jäävät sitten taakseni, kaikki se tuttu ja turvallinen. Mutta tokihan löydän tilalle uudet jutut ja vaihtelu virkistää jne. Mutta silti. Luopumisen tuskaa tämä muuttaminenkin näköjään on!

*

Löysin remonttipuuhissa tällaisen vanhan vadin, johon istutin ylimääräiset (jo turhan pitkäksi venähtäneet) orvokintaimet. Porasin pohjaan reijät, jotta ylimääräinen sadevesi pääsee tarvittaessa pois.


4 kommenttia:

AnnaRiikka kirjoitti...

Kuulostaa tutulta! Muutto on aina niin kaksipiippuinen juttu, että paniikkihan siitä väistämättä on seurauksena :) Onneksi et katoa ihan maan rakoon asti, että voit pitää yhteyksiä ystäviisi vaikket asukaan aivan nurkan takana.

Surupuserossa minäkn muutin, mutta nyt en enää tahtoisi takaisin entisille sijoille mistään hinnasta! Vedät vaan syvään henkeä ja riläx! :D

Mari kirjoitti...

Kaikki menee varmasti ihan hyvin:) Eikä etukäteen pitäisi liikaa murehtia tulevaa. Tuon hoitotäti-asian ymmärrän kyllä, kun meillä oli sama tilanne itsellä alkukesästä... Hengissä selvittiin!

Mukavaa viikonloppua Kati:)

Mari

MariaJ kirjoitti...

Sinut on haastettu :)

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Juu noita asoita on tullut itsekin mietittyä kun asuntoa katselimme tuossa viisi vuotta sitten ja tässä välillä kun isommasta haaveilimme! Mutta onneksi on puhelimet ja illan viettoja voi sopia!!!
Ihana tuo vati!!!