Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

maanantai 16. kesäkuuta 2008

Blogihaasteita

Turkoosi haastoi minut kuvaamaan näkymiä keittiön ikkunasta.


Asumme tässä rivarissa vielä vajaa pari viikkoa eli tässä täältä maisemia. Keittiöstä näkee takapihalle, johon alkaa iltapäivällä osumaan aurinko. Kuvassa meidän kuopus on päiväunilla vaunuissa. Syreeniaidan takana menee tie, joka päättyy seuraaviin taloihin. Rauhallista seutua siis on!


Hannis puolestaan heitti minua tällaisella haasteella:


1. Missä olin 10 vuotta sitten?
Olin juuri aloittanut työni nykyisessä työpaikassani (josta nyt olen hoitovapaalla). Mieheni opiskeli tuolloin vielä kaukana, joten elimme etäsuhdetta. Minulla oli tuolloin oma koira, kissa ja hevonen. Elämä oli lennokasta, menevää ja huoletonta ;)

2. Viisi asiaa tehtävälistallani?
Nämä siis tänään, hyvin on arkista:
1. Lopeta tv-lupa, sillä muutamme anopille hetkeksi evakkoon (ou gaad!!!)
2. Varaa lapselle astmalääkäriltä aika Turusta
3. Tee nakkikeittoa
4. Pese 1-2 koneellista pyykkiä ja viikkaa kaksi koneellista puhtaita vaatteita kaappeihin
5. Pakkaamista, pakkaamista ja pakkaamista! Ja samalla pitäisi miettiä remontin seuraavia askeleita, joiden lista puolestaan on loputon.

3. Suosikkivälipalojani?
Kyllä minä kaffit keitän joka päivä ja sen kanssa sitten mutustelen voileipää tai keksejä. Sitten joskus nappailen hedelmistä banaanin tai ompun. En jaksa alkaa vääntämään mitään sen erikoisempia, mutta HALUAISIN tehdä marjavälipajoja ym. terveellistä paljon nykyistä enemmän. En vain jotenkaan saa aikaiseksi.

4. Mitä tekisin jos olisin miljonääri?
Perustaisin oman pienen yrityksen, jonka tuotolla ei olisi niin väliä. Kunhan olisi jotain pientä ja ennenkaikkea mukavaa puuhasteltavaa ilman stressiä. Se voisi olla jokin sellainen putiikki, jossa olisi ekologisuus ja muutkin hyvät arvot esillä. Sitten ostaisin mökkipaikan merenrannalta sekä Tinker-rotuisen hevosen! Suurimman osan rahoista sijoittaisin ja tottakai hyväntekeväisyyteen täytyisi osa jo ihan moraalisistakin syistä laittaa. Enempiä ei ole tullut ajateltua asiaa kun lottoan tyyliin kaksi kertaa vuodessa ;)

5. Paikat joissa olen asunut?
- Neljä pienempää ja suurempaa paikkakuntaa suomessa ;)

6. Haastan seuraavat:
- Sorge, jätän jatkamatta haastetta, sillä en nyt ehdi tutkia ketkä eivät ole vielä haastetta saaneet.

4 kommenttia:

Maissi kirjoitti...

Moi Kati!

Tuohon edelliseen vielä, että luopumisen tuskaa on minulla myös samaisesta jutusta, eli lapsen hoitosuhteen päättymisestä. Esikoinen menee ensi viikolla viimeistä kertaa mukavaan hoitopaikkaansa.. Hoitotäti on meilläkin ollut ihana. Harmittaa hieman, että jos olisin mennyt jo elokuussa töihin, olisin saanut molemmat pojat hänelle, mutta nyt kun jäänkin kotiin vielä puoleksi vuodeksi, pojat joutuvat uuteen paikkaan. Luopumisen tuskaa..

Ihania kuvia sinulla haasteessa.

Maissi kirjoitti...

Niin ja kyllä ne kaverit täällä pysyy :´)

Mimmimamma kirjoitti...

Voimia pakkaamiseen ja muuttoon!:)

Merja K kirjoitti...

Iloista juhannusta ja tsemppiä muuttoon :)