Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

perjantai 18. huhtikuuta 2008

PÖÖ!

Huhuu - kuka koputti pesäkoloani?
Mieheni on lintuharrastaja ja rengastaa lintuja. Tästä alkaa joka keväinen pöllöralli!
Aurinkoista viikonvaihdetta!

7 kommenttia:

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Oiiih mitä kuvia siitä onkin aikaa kun olen pöllöä noin liki nähnyt vaikka nytkin kuvassa...hienot kuvat!Kanahaukoista olen nähnyt paljonkin kuvia kun isäpuoleni harrastaa myös lintuja!

jaana kirjoitti...

Oi miten ihana!!!! Ihanaa, kun tulee kesä. Meidän nurkilla elelee sepelkyyhky. Sen ääntely on aivan hurmaavaa :)

Ansku kirjoitti...

Ihana tuijottaja! Noinkohan saisi pöllön pesimään pihapiiriin, jos rakentaisi ohjeiden mukaisen pöllönpöntön? Sehän olisi varmaan hyvä myyrien ym. jyrsijöiden kurissa pitäjä!

kati kirjoitti...

anu: kiva kun täältä löytyy muitakin jotka tykkäävät lintukuvista ;)

jaana: sepelkyyhkyn ääntely on minunkin mieleeni ja meilläkin tuolla keltaisen talon nurkilla sellainen elelee. Siellä se viime viikonloppuna jo huhuili ja etsi kumppania itselleen.

ansku: Periaatteessa kyllä, riippuu ihan pihapiiristä. Pihapiirin tulisi olla metsänlaidassa, sillä pöllöt eivät mielellään pesi peltoaukealla oleviin pieniin puuryhmiin. Jos kuusikkoinen metsänreuna löytyy läheltä, niin pökkää pönttö sinne, lentelee se pöllö sieltäkin sitten teidän markiille myyriä syömään ;) Ps. tänä vuonna onkin pöllöillä runsaasti töitä, sillä siimahäntiä on PALJON.

Hannis kirjoitti...

Moikkista!

Ihana pöllökuva! Näin itse pöllön ihan läheltä eläintarhassa pari päivää sitten, mutta kotkia ja haukkoja on täällä lähes liiaksi asti. No ei sentään, mutta näkee kyllä kun taivaalle tiiraa. Harmi ettei yleensä pääse kuitenkaan noin läheltä kuvaamaan.

Terkkuja sinne!!

Merja K kirjoitti...

Mahtava kuva ja miten symppiksen näköinen pöllö :)

kati kirjoitti...

hannis: kiva kun poikkesit blogiini. Meidän isäntä olisi kyllä ihan onnessaan jos pääsisi sinne teille petolintuja bongailemaan! Itse olen ollut kuukauden sukulaisissa kanadassa Vancouverin saarella (en nyt muista tarkasti missäpäin itse olet) ja siellä luonto oli kyllä niin ihmeellistä ja hienoa. Jotkut puutkin olivat ihan järkyn isoja.