Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

perjantai 5. elokuuta 2011

Maja

Heissan kaikki! Olen käynyt aika hitaalla tämän blogini kanssa, mutta nyt innostuin kun minulla on puolipakollinen vapaapäivä töistäkin. Kesäloma meni hujauksessa ja innostuin lomalla mm. remppaamaan vaatekomeroa. Miehet mylläsivät pihamaalla sadevesiviemärien parissa. Siinä meni kukkapenkkejä ja nurmikkoa ihan kiiitettävästi uusiksi. Samalla tuli hoidettua muutama muukin asia, kun kaivuri kerran oli pihassa.

Olen saanut pyyntöjä kertoa lisätietoja meidän leikkimökistämme, mutta koska just nyt minulla ei ole tietoja mitoista, niin pistän nyt vaan leikkimökin vieressä olevasta lasten majasta pari kuvaa.

Maja on ehkä vielä keskenkin, en tiedä, sen näyttää aika, mutta jokatapauksessa tällainen pieni salapaikka on pihassa suuren puun alla. Materiaalit ovat lautojen loppuja varastosta ja kurkistusikkunakin on jokin vanha. 


Majan sisällä on tikapuut, joihin kiipeämällä pääsee tasanteelle vakoilemaan mitä pihassa tapahtuu. Takaseinänä toimii puun oma lehtiseinä.


Tällä kertaa kurkistusikkunasta näkyi, kun kaivuria lähdettiin viemään pois pihasta. Tie joka näkyy kuvassa, on meidän nk. navettatie eli kakkostie tai huoltotie tms. Sen kautta ajaa esim. roskisauto roskiksille ja siitä pääsee meidän tilan takamarkille. Kaivuutyöt ovat tällä erää ohitse, mutta paljon paikattavaa jäi mm. uutta nurmikenttää, istutuksia jne. on jo mielessä.


Postaan sitten seuraavaksi sen leikkimökin, ihan pian, lupaan.....

1 kommentti:

Riitta Sinikka kirjoitti...

Heippa! IHANA blogi, kirjauduin heti lukijaksi! terveisin romulyyli-riitta.