Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

lauantai 4. kesäkuuta 2011

Tallinnassa

Hei, täällä ollaan! Päivitystahtini on hurjan aktiivista, heh. Olen ollut aika laiskalla päällä kuvaamisen suhteen, joten ei ole blogiinkaan ollut mitään laittamista. Viime viikolla kamera oli kuitenkin mukana työreissulla Tallinnassa ja koska kävimme muuallakin kuin viinarannassa, niin laitan muutaman foton tännekin.

Blogilukijota varmaankin kiinnostaa käsityötukku Karnaluks, jonka sijainti piti tietää, sillä sinne ei kyllä vahingossa mitenkään voi eksyä. Siellä oli ihan hurjan paljon kaikkea käsityöharrastajille esim. lankoja ja nauhoja hyllymetreittäin. Maksu tapahtui käteisellä. Näin ekakertalaisena en osannut kuitenkaan ostaa sieltä juuri nappeja kummempaa.


Meidän työreissun ohjelmaan kuului myös kulttuuria eli kävimme mm. nykytaiteenmuseo Kumussa ja katsomassa balettiesitys Pikku Prinssi. Carmenia olisimme myös halunneet mennä katsomaan, mutta harmiksi varailimme matkan niin myöhään, että liput olivat jo loppuunmyydyt.
Upea Kadriorgin linna ja sen ympärillä oleva puisto oli kauniina kesäpäivänä mukava retkikohde.
Ja tietysti vanhan Tallinnan upeat talot, kujat, muurit, kivijalat ja mukulakiviset kadut osuivat silmiini... Mielestäni on onnea huomata kaikki ne upeat ykstyiskohdat.

Reissussa on kiva olla, mutta kyllä kotiinkin on mukava palata. Täällä odotti puutarhaprojekti ja terassin suunnittelu, joka taitaa olla umpikujassa. Täytyy yrittää selventää ajatuksia sen suhteen ja vaikka postailla aiheesta vielä lähiaikoina. Ihanaa kesäkuuta kaikille!!!

4 kommenttia:

Hannis kirjoitti...

Tallinna on kans sellainen kohde, jonne voisi tutustua ns. pintaa syvemmältä.. Ihania puutarhoja ja monia liikkeitä, joiden valikoimasta saa Suomessa vaan haaveilla. Pitäisikin ottaa ja lähteä taas käymään, viime kerrasta 8 vuotta :-) Nyt kun meillä raksa, ajatuksessa olikin käydä katsomassa paikallista laattatarjontaa tuossa loppukesästä.

Tuire kirjoitti...

Ihania kuvia! Multa on aina vaan jäänyt tuo Kadriorkin linna näkemättä. Täytyy korjata asia tänä keväänä. Toivottavasti terassiumpikuja aukenee. Olisi hauska nähdä millainen siitä tuli. Aurinkoisia päiviä!

kati kirjoitti...

Hannis; joo Tallinna jää usein pintaraapaisuksi. Sieltä varmaan voisi muuten löytää just tuota raksatavaraa edukkaammin kuin suomesta.

Tuire; Linna oli aika hulppea näky ja kauniilla ilmalla puistossa oli kiva kuljeskella. Aurinkoa myös sinun päiviisi!

Maria kirjoitti...

Karnaluks on huippupaikka. Suosittelen kyllä ehdottomasti sellaisille, jotka vähänkään käsillä jotain askartelevat :) Uskomaton määrä tavaraa.

Tallinna on kiva kohde. Siellä käydessä löytää aina jotain uutta.

Hieno on ollut matkasi!