Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Veskiremppa jatkuu taas

Paluu juurille, eli remonttipostaus pitkästä aikaa. Nyt kun kesäkauden jutut saa unohtaa ja syystyötkin on suurinpiirtein tehtynä, on katse kääntynyt jälleen sisätiloihin. Ja siellä mielen päälle tulee yläkerran veskiremppa, joka on kestänyt luvattoman kauan. Tässä postauksessa on sen alkusuunnitelmia. Kuten näette, meille ei tule kaakelivessaa, vaan olemme pääosin tapetoineet seinät turkoosin sävyisellä kukkatapetilla. Allastasoksi tulee pari vanhaa lattialankun pätkää ja sen päälle malja-allas. Altaan taakse tasosta tuohon hirren alkukohtaan saakka tulee kaakelia, todennäköisesti valkoista fasettilaattaa. Ehkä me jopa kokeillaan itse se laatoittaa... 

Nyt sitten on vielä etsinnässä tilaan sopiva lamppu ja hana. Kumpa ne löytyisivät vaikkapa ensi viikon Tampereen reissulta. Minulla kun vain tuppaa kestämään aina nämä hankinnat, kun tuumaan niin pitkään kaikkia taloon tulevia asioita.


Kuvat ovat huonoja, tapettikin on livenä paljon värikkäämpää. Niin ja se tavoite on, että jouluksi olisi vessa valmis. Ettei turhan nopeaa vaan valmistu ;D


Ps. Kiitos Cherry on Top-tunnustuksesta Katri! Olen otettu. En vain taida nyt enää jatkaa sitä eteenpäin, kun sen saamisestakin on jo taas niin aikaa hurahtanut.

Ps2. Tietääkö joku, mitä tuolle mun kävijälaskurille on mahtanut tapahtua. On ollut mykkänä jo useamman viikon?!

14 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Hei! Jatkathan postailua! Löysin juuri blogisi ja tämä vaikuttaa sen verran kiinnostavalta, että tähän täytyy syventyä paremmin. Ihanaa, pohjalaistalo. :)

Minna kirjoitti...

Oma kävilaskuri pimahti jokunen viikko sitten. Joku tekninen vika eikä palaa "henkiin"

Mukavaa viikkoa!

Tuulella kirjoitti...

Näyttää hyvältä! On se mukavaa, että voi tehdä näin erilaisen wc:n. Minulla on alkamassa remontti kylppärissä, joka tietysti tulee olemaan kaakeloitu, koska siellä on suihku. Valinnat on kyllä vaikeita... Tuo teidän allastaso kuulostaa tosi hauskalta ja sopii varmasti loistavasti vessaanne.

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Laskuri firma siirtyi uuteen osoitteeseen, ja siten kaikki vanhat laskurit lakkasivat toimimasta.

Tosi ihana tapetti, mikäli nyt siis oikein tajusin :) Meilläkään ei ole kaakelia vessassa, panelointi vain. Fasettikaakelia on keittiössä ja tykkään siitä kyllä tosi paljon. Kivasti valoisa, kun on erilaista korkeutta.

Oikein mukavaa viikon alkua, ja toivottavasti hana ja lamppu löytyvät. Pääsette sitten jouluksi uuteen vessaan :)

Katri kirjoitti...

Ihania vessasuunnitelmia, tulee varmaan upea! Kivaa, ettei kaikista vessoista tartte tehdä kaakelibunkkereita. :) Mukavaa uutta viikkoa.

Nonna kirjoitti...

Kivalta näyttää! Meilläkään ei ole yläkerran vessassa kaakelia, ja se pehmentää tilaa mukavasti!

Mukavaa tulevaa Tampereen-reissua ja leppoisaa viikkoa!

Johanna kirjoitti...

Kivalta näyttää ja valitsemanne tyyli sopii ehdottomasti paremmin taloonne kuin valkoinen laatoitus ylhäältä alas!

Minullakin kävijälaskuri tilttasi, mutta palasi eloon taas viikon jälkeen.

Marianne kirjoitti...

Tosi kivalta näyttää. Lankuista tehty tasokin kuulostaa hyvältä, jään odottamaan kuvia.

Nina kirjoitti...

Muista laittaa valmiit kuvat!!!! Nyt jo näytti aivan ihanalta!

Unknown kirjoitti...

Iik miten ihana tapetti:) Tuollaista kelpaa katsella:)

Miia/ Rajalan tupa kirjoitti...

Kaunis tapetti. Meilläkin mies remppasi lankuista tason ja juurikin sellanen malja-allas siinä. Lankuista on myös tehty hyllyt jne..ikkunanpokapeili upotettiin seinään, kuin olisi ikkuna siinä.

Rhia kirjoitti...

Ei kaikkien vessojen tartte näyttää samalle. Viehättävimpiä on just tommoset rustiikkiset joissa on muutakin kuin ällöttävät kiiltävät kaakelit joka seinällä.

Vekarus kirjoitti...

Ihana tapetti!

Olethan huomannut hallintapaneelissa bloggerin omat tilastot, joista näkee kävijämäärät, maat ja sivut, joilta ovat tulossa?

kati kirjoitti...

Heissan kaikki! Kiitos kommenteistanne ja nyt olen sain vihiä mihin kävijämääränikin katosivat. Täytyy tsekata tuo hallintapaneelinkin tilastopaikka, kiitos Vekarus siitä vinkistä. Hanaa ei löytynyt veskiin, mutta pesuhuoneeseen löytyi. Kaakelitilaus tarttis nyt tehdä sit seuraavaksi jotta saatais vielä ennen joulua toiletti toimintakuntoon.