Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

maanantai 29. kesäkuuta 2009

Keskitupa
Tuntuu hassulta laittaa blogiin sisäkuvia nyt, kun ollaan vallan pihalla koko ajan, mutta innostuin kuitenkin ottamaan kesken synttärisiivojen muutaman kuvan olohuoneestamme jota kutsumme siis keskituvaksi. Meillä on tuollainen vanha klaffipöytä ja sen ympärillä sekalainen joukko tuoleja. Löysin siihen myöhemmin ihastuttavan pitsiliinankin. Pöydän päälle on etsinnän alla jokin ihana lamppu.

Pojan synttärit tuli vietettyä helteisessä säässä ja nyt odotellaan kovasti loman alkamista. Lomasuunnitelmia on liikaakin, mutta jos tuo ulkoeteisen remontti saataisiin tehtyä niin olen huipputyytyväinen.

14 kommenttia:

~Maria~ kirjoitti...

Ihanan levollisen näköistä teillä on. :) Ja uuni on kerrassaan upea!!

Pikkumiehelle onnea jälkikäteen!

vanamo kirjoitti...

Lueskelin juuri perusteellisemmin blogiasi alusta alkaen. Paljon teillakin on ollut tyota talossanne ja ilmeisesti homma jatkuu. Voimia siihen:} Ihanassa miljoossa asutte. Taman postauksen poyta ja vanhat lusikat ovat ihania!

Parolan asema kirjoitti...

Upea väri teidän pöydässä ja tuo uuni on kerrassaan häkellyttävän komea, wau :) Juuri noita kukkia haluaisin itsekin pihalle johonkin päin, niin kaunis kukinto, mikä olikaan tuon pallo-kukan nimi?

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Marja kirjoitti...

Teillä on niin kaunista! Tuo uuni on mahtava. Ja tutun näköisiä lusikoita, mullakin on noita ruosteisena kätkössä odottamassa pääsyä yhteen juttuun.

Katja kirjoitti...

Voi kuinka komea uuni! Aivan upea! Samoin pöytä. Meiltä löytyy ihan samanlainen lusikka kun kuvassa se pitempi. Löytyi vintiltä purujen seasta.

Anonyymi kirjoitti...

lemppariblogissa taas lukusilla!

Vekarus kirjoitti...

Aivan hurmaava vihreä pöytä!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniin näköistä ja oot kivasti ottanut yksityiskohdista kuvia :) Itse katselen paljon yksityiskohtia ympäristöstä ainakin, kun on kamera kädessä!

Missfrida kirjoitti...

Upea uuni teillä. Ja klaffipöytä on myöskin superhieno.

Ansku kirjoitti...

Hiano keskitupa!
Ihanaa kesää ja kesälomaa!

Mari kirjoitti...

Tuo kaakeliuuni on upea! Keskitupanne kokonaisuudessaan aivan iki-ihana:)

kati kirjoitti...

Heippa vaan ja kiitos kommenteista. En tiedä tuon pallokukan nimeä. On kuitenkin joku sipulikasvi. Sain sen äitini tuttavalta juuri ja otin kukinnot maljakkoon ja sipulit pistelin maahan ensi vuotta ajatellen.

Sarppa kirjoitti...

Kaunista vanhaa tunnelmaa..