Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Leikkimökin alkua

Lapsi kyselee leikkimökkiä. Miksi en vain soita ja tilaa? Olisi niin paljon helpompaa ja nopeampaa. Mutta kun mielestäni en saa mieheni lapsuudenkodista peräisin olevia ikkunanpokia, joiden ympärille joku ahkera voisi nikkaroida lapsille ihanan pikkuruisen mökin. Ovellekin olisi vaatimuksia. Ehdottomasti haluaisin aikuisten oikean, mutta vanhan sellaisen. Huokaus.

12 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Voi kuinka ihanat ikkunat! Meilläkin on tarkoitus käyttää vanhan mökin ikkunoita ja rakentaa niistä leikkimökki saareen, joskus sitten myöhemmin...

Menina kirjoitti...

Ei teillä kyllä tekeminen kesken lopu, hui hai ja jo on toinenkin tupaprojekti alulla :D
Ihanat tosiaankin nuo pokat! Niistähän saisi hianot ikkunat vaikka muumitaloon ;)
Muistan vielä semmoisen pienen söpön pojan joka innoissaan täällä kerran leikki muumitalolla... :)

Meillä oli muksuna tilausmökki josta kovasti tykättiin, mutta naapurissa oli parempi itsetehty - siihen oli laitettu lämpöeristyksetkin, joten talvella sai vetää lämpöpuhaltimen sisälle ja yöpyä siellä. Tulipa sitä sitten mökkeiltyäkin, naapurissa ;)

Onnea kovasti tällekin projektille!

Outi kirjoitti...

TOsi kauniit ikkunanpokat! Meille tehtin ihan tavallinen leikkimökki muutama vuosi sitten ja siinä ei ole vieläkään kunnollista ovea. Ehkä jo tänä kesänä se siihen saadaan.

Marikki kirjoitti...

Heippa Kati!

Voi miten kiva blogi sinulla onkaan. Lisäsin heti seurattavien listalle :) Poskeni vihertävät kateudesta, kun katselen kuvia teidän kauniista talostanne, hih!

Ihanaista kevättä toivottelee Kesäkummun Marikki

tina kirjoitti...

Voi teillä on tapahtunut vaikka mitä en ole vähän aikaa käynyt ihailemassa.Täytyypi oikeen ajan kanssa tulla lukaisemaan jutut.

Mukavaa helatorstaita!

Anonyymi kirjoitti...

olen kanssasi samaa mieltä, noin kauniiden ikkunanpokien ympärille pitisi rakentaa seinät, katto ja lattia pikkukokoisena. näin varmasti meilläkin tapahtuisi jos tilanne olisi tuo!

Hanna kirjoitti...

Ihanat pokat! Ymmärrän mietteesi.
Mutta niin tai näin, mökistä tulee varmasti ihana.

Mia kirjoitti...

Suloiset ikkunanpokat!! Mökistä tulee varmasti ihana ja pikkukäyttäjästä onnellinen!! Kyllä teillä vaan on niin ihana koti ja talo!!

-T kirjoitti...

Kylläpä olisi kauniit puitteet ikkunalle!!! Ihanat "pitsit" valmiina :)
Viime kesänä teimme leikkimökin, johon tuli minun isäni vanhan kotitilan pikkuruisesta saunamökistä ikkunat ja myös sen vanha ovi! Olihan varsinkin siinä ovessa vähän miehelläni fixaamista että sen sai "istutettua" leikkimökkiin. Mutta lopputulos on hyvä ja itselleni tärkeä kun tiedän että ne ovat olleet mummini&pappani ja isäni saunasta!

Toivotaan että suunnitelmasi toteutuu!!

Nicole kirjoitti...

No miksi tehdä asiat helposti kuin voidaan tehdä niitä monimutkaisesti ;). Mutta kun itse tekee, hinta on edullisempi ja lopputulos varmasti paljon ihanampi! Ikkunanpoka on kaunis, siitä tulisi aivan ihana leikkimökin alkua...

kati kirjoitti...

Kiitos ihanista kommenteista. Aluksi mietin että ovatko ikkunanpokat liiankin koristeelliset makuuni. Mutta kun suvun perintöä ovat, niin niillä olisi tunnearvoa ja olisi ihana saada niille taas seinät ympärille. Jatkan siis suunnittelua innolla ;)

Susanna kirjoitti...

Olisi kauheaa jättää noin ihanat ikkunat hyödyntämättä. Tosi hienoa että ovat yhä tallella!