Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

torstai 1. tammikuuta 2009

Muutoksen tuulia


Joulu vietettiin rauhallisesti oman perheen kesken ja nautimme suunnattomasti tästä lämmintä henkeä aistivasta kodistamme. Emme aio keskeneräisyyden haitata elämäämme nyt, kun vihdoin pystymme täällä asumaan. Puoli vuotta siis meni evakossa anoppilan "mamman päädyssä" ja vaikka sielläkään ei olossa valittamista ollut, niin kyllä sitä vain oma koti on todellakin kullan kallis.

Uutena vuotena lapset herkuttelivat poppareilla ja pakko oli takkamakkaratkin paistella. Ihanaa ja rauhallista yhdessäoloa siis. Kyllä näitä kiireettömiä hetkiä onkin odotettu silloin, kun remontti vaati ihan liikaa veroansa syksyllä.

Nyt on arki alkamassa ja meillä se tietää aika suuria muutoksen tuulia. Kotiäitivuodet ovat minulla näillä näkymin päättymässä ja se tietää kiireisiä aamuja ja lyhyitä iltoja. Onneksi minulla on ollut mahdollisuus olla näinkin kauan kotona ja seurata lasteni varttumista monessa tärkeässä ensihetkessä. Työni on mukavaa, sopivan haastellista ja luovaa, joten senkin puolesta ihan mielelläni töihin olen palaamassa. Hauskaa on myös se, että työpaikkani on vanhassa kotikaupungissani, josta olen ollut nyt poissa puoli vuotta. Eli kiva on taas tavata tutut ihmiset ja maisemat ;)

Kaikille muistorikasta ja onnellista vuotta 2009! Ja jatketaan harjoituksia... ;)

11 kommenttia:

maano kirjoitti...

tsemppiä tuleviin aamuihin ja iltoihin ku palailet työelämään .. minäkin olen ollut pitkän pätkän poissa työelämästä hoitovapaa vuosien takia mitkä lasken kullan arvoisiksi ja varmasti elämäni tärkeimmiksi "työvuosiksi" .. nyt saan olla pari kk sisustuskaupassa töissä mikä oli minulle kuin lottovoitto , pääsin kurkkaamaan siihenki ammattiin mikä on kyllä ihanaa :)

maiju kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin ja vuoteen! Oikein ihanalta näyttää!!

arleena kirjoitti...

Kuvatkin välittävät rauhallisen kotoisen tunnelman kodistasi.

Hyvää uutta vuotta 2009 !

Miia kirjoitti...

Oikein onnellista ja innostavaa vuotta 2009 Keltaiseen taloon! Siinä onkin sitten tosiaan ihan uudesta alusta kyse vuoden vaihtuessa, kun palaa työelämään. Uudet haasteet ja uudet tuulet sitä myötä kotonakin rutiineissa.

Mari kirjoitti...

Ihanalta kuullostaa ja näyttää. Töihin paluussakin on niin monia puolia... Minusta tuntuu etten itse viimeisen vuoden ajan ole kuin ajatellut töitä, ja siksipä odotan helmikuuta ja kotiin jäämistä. Sitten syksyllä taas ehtii paiskia töitäkin:)

Oikein ihanaa perjantaita:) Tulen taas!

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta Uuteen kotiin ja
intoa taas työelämään.

Junika kirjoitti...

Näyttää NIIIIN hyvältä ja kuulostaa samoin.

Iloista ja energistä voimaa arkesi uusiin haasteisiin ja Onnea uuteen vuoteen!

Ansku kirjoitti...

Onnellista uutta vuotta, ja onnea kaikkiin sen mukanansa tuomiin haasteisiin! (Itsekkäästi toivon, että ehdit töihin paluusta huolimatta päivittää joskus tätä blogiasikin, hih.)

Mimmimamma kirjoitti...

Onnea työhönpaluuseen ja onnellista vuotta 2009!:)

Maria kirjoitti...

Ihanalta näyttää! Onnea Omaan Kotiin!

kati kirjoitti...

Kiitos toivotuksista! Minulla onkin ollut lempeä lasku työelämään, sillä yhden työpäivän jälkeen tuli heti viikonloppu ja huomisen jälkeen tulee taas jo loppiasvapaa ;)