Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

torstai 21. helmikuuta 2008

Vihdoinkin!

No nyt minäkin hommasin ihan oman Franske Stemminger kirjan! Tämä oli vain pakko saada ja kun sitä ei edes kirjastomme valikoimiin kuulunut, niin tilasin sen täältä.
Tämä kai kuuluu niihin kirjoihin, jotka vain on pakko saada?! Kuvaelämyksiä ja ihania tunnelmia kirja tarjoaa kyllä roppakaupalla. Kirja tuli muuten viime viikolla sopivasti ystävänpäivänä, lahjaksi siis minulle itselleni!


Vaikka kirjan kuvia onkin jo monissa blogeissa esitelty, niin en vain malttanut olla napsimatta muutamia kuvia myös omaan blogiini. Tässä kuvassa minua viehättää tuo ihana kaappi taustalla sekä etualan yrttiruukut. Minulla kasvaa kesäisin monenlaisia yrttejä sekä avomaalla että ruukuissa, mutta jostain syystä en ole jaksanut sisällä harrastaa yrttiruukkujen pitoa.


Tässä kuvassa pöytä ja sen eripariset tuolit kolahtavat. Itse en ole hurahtanut vielä kristallikruunu tyyppisiin valaisimiin, vaikkakin lämpenemistä on silläkin saralla havaittavissa...


Ikkunat, aah! Jotenkin vain tykkään vanhoista ikkunankarmeista.

Mutta nyt tämä mamma aloittaa pakkaamisen ja lähtee huomenna reissunpäälle. Viikonlopun kohteena ovat Lempäälä, Tampere ja Pirkkala. Alkuviikosta lähden sitten mieheni työmatkalle mukaan Ouluun ja siellä onkin sitten ihan omaa shoppailuaikaa mukavasti. Olisko jollakin antaa hyviä sisustuskauppa vinkkejä sieltä? Tekee kyllä niin hyvää päästä miehen kanssa ihan kahden reissuun, tuskin muistan aikaa milloin viimeksi. Siihenkin voisin todeta - vihdoinkin!

10 kommenttia:

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Tosta kirjasta oon kans haaveillu!Ja nuo tuolit ihania ja ikkunoista sen verran hurahtanut olen tarkoitus on miehen avustuksella tehdä kaappeja,sellasia pieniä harmi vaan ettei ole niitä pieniruutuisia ikkunoita,mut luulisin että noista meidän perusjutuista tulee jotain!

Tanja kirjoitti...

Voi, täällähän käännetään veistä haavassani tuon kirjan suhteen! :) Tuskailin sen vielä liian kalliiksi, vaikka mieli niin kovasti tahtoisikin tuon ihanuuden kirjapinoon päällimmäiseksi :/

kati kirjoitti...

anu: Kiva kun kurkkasit blogiini. Ja tuo sinun ikkunakaappi-projektisi kuulostaa todella mielenkiintoiselta.

tanya: minäkin mietin kyllä monta kertaa tilaankoa kirjaa vaiko en, mutta kun en sitä missään saanut edes selailla, niin oman sitten tilasin. Hoitovapailijan palkalla ei kyllä sitten paljon muuta kivaa itselle enää tällä kuulla ostellakkaan...

Maissi kirjoitti...

Moi! Tosi hauskaa matkaa teille, nauti!!! Vaikka tuskaa tarvitsee kehottaa.. Ihana kirja..

Heidi kirjoitti...

Minulla on sinulle jotain blogissani =)

Ja tuo kirja, huokaus, se on myös minun ostoslistallani...

Hyvää viikonloppua
Heidi
<3

Sarppa kirjoitti...

ihanat kuvat olet valkannut kirjasta.. itsekkin tuon kirjan juuri sain..

pioni kirjoitti...

Ihku kirja, taitaa olla pakko saada!

~Maria~ kirjoitti...

Onpa kauniita kuvia.

Ihanat teilläkin tulee niistä eriparituoleista. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kirja ja kuvia...
Ja kivaa matkaa ja oikein hauskaa yhdessäoloa ja shoppailuakin :)

kati kirjoitti...

Miten kivaa onkaan palata reissusta kotiin, avata oma blogi ja huomata että hiihii, joku ihan oikeesti näitä mun jorinoita lueskelee ;) Ihania ootte!

Reissu tosin vähän lyhentyi tyttäreni sairastelujen vuoksi, mutta jotain kuitenkin teimme ja miehen kanssa kaksin pääsimme omalle reissullemme.

Heidi; olen sanaton ja otettu saamastani Spread the love award -maininnasta. Kiitos! Pitääkin poiketa blogissasi vielä sitä kiittämässä ettei kiitos vain mene täällä "hukkaan".

Postaan uuden jutun remonttisuunnitelmista osa 2, mutta ehkä vasta illalla tai huomenissa...
-Kati