Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

torstai 4. syyskuuta 2008

Syyskuussa

Meillä on remonttivaihde ehkä kauheimmillaan. Mikään paikka ei ole valmistunut loppuun saakka ja monta juttua on käynnissä yhtä aikaa. Kylpyhuone odottaa putkimiestä ja sen jälkeen sähkömiestä. Putkien kanssa onkin ollut melkoisen mielenkiintoista, sillä yksi sulkuventtiili on esim. jäänyt pyörätien alle. Tämä on kaupungin moka ja asiaa korjataan, mutta tietää taas kaivuuhommia. Kodinhoitohuoneen kalustesijoittelua mietitään ja kaksi vessaa täytyy tähän syssyyn myös tehdä kun vesi on kerran poikki. Olohuoneen lattiaakin pitää vielä repiä lisää auki jne. Puhumattakaan itse pintaremontista. Sauna tehdään varmaan vasta muutettuamme.

Hommaa siis piisaa ja lapset roikkuvat samalla jaloissa. Välillä kiristää hermoja ja harmittaa kun en ehdi rauhassa tehdä sitä tärkeintä - sisustuksen suunnittelua ja materiaalien etsintää. En meinaa päästä rauhassa edes tapettikauppaan, joten vähän hirvittää nämä minun valintani. Haluaisin niin rauhassa perehtyä ja katsoa tyyliin kaikkien liikkeiden tarjonnat, mutta ei auta. Yläkerta tehdään sitten rauhassa, jookos?!

8 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Tsemppiä, ei kuulosta helpolta!! Mutta ajattele että joku päivä pääsette nauttimaan kaikesta kauniista kun nyt jaksatte.

Mukavaa loppuviikkoa!

Merja K kirjoitti...

Voimia projektiin, nyt on tosiaankin varmaan hankalin vaihe. Kunhan paikat alkavat valmistua, helpottaa, kun pääsee nauttimaan aikaansaannoksistaan. Tsemppiä!

Peikonlehti kirjoitti...

Kuulostaa kyllä melkoiselta paletilta jota pyörittelet... Kyllä se siitä selkiytyy, palanen kerrallaan =)

Mari kirjoitti...

Kyllä kuullostaa niin rankalta tuo teidänkin projekti... Tiedän kyllä tunteen, kun ei tosiaan pysty rauhassa keskittymään oikeastaan mihinkään. Noita tapettejahan voisi yrittää katsella vaikka netistä esim. tapettitalon sivuilla... Hävettää oikein myöntää, miten paljon käytän nettiä tässä remonttiprojektissa:) Lähes kaikki kivat hankinnat on löytynyt tässä koneella istuessani. Remonttirikasta viikonloppua!

Mari

leena kirjoitti...

Ihana siitä tulee!

Marja kirjoitti...

Hurjalta kuulostaa. Voimia täältäkin, siitä tulee hyvä!

Kuvat ovat kauniit, vadelmia nam...

jaana kirjoitti...

Voimia minultakin!!!!
Itsekin sitä muka haaveilee vanhasta talosta ja remontista, mutta kun oikeasti TIETÄÄ mitä kaikkea se sisältää, niin hattua nostan kaikille jotka remontoida jaksavat!!!

Anonyymi kirjoitti...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務