Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

tiistai 4. maaliskuuta 2008

Spread the love award

Niin on jo kuukausi vierähtänyt siitä kun olen Keltaisen Talon ovet pitänyt avoinna blogimaailmalle! On tämä ihmeellinen maailma ja ennen kaikkea erittäin inspiroiva. Kiitos kaikille mukavasta seurasta!

Kiitos myös kaikille kommentoijille, jotka olette jättäneet puumerkkiä käydessänne sivuillani. Meillä remontti odottaa vielä hetken aikaa tekijäänsä ja täällä on kiva etsiä ideoita ja suunnitella sillä aikaa tulevaa. Otan mielelläni vastaan kaikkia vinkkejä ja ehdotuksia jatkossakin. Niistä saan valtavasti voimaa ja opin näkemään asioita eri puolilta. Talo kun on lapsuudenkotini, niin jotenkin sitä itse on niin sokea näkemään talon mahdollisuudet.

Sain tämän ihanan maininnan Heidiltä
My home and life.
Olen siitä tosi iloinen ja otettu. Kiitos kovasti!

Ketjua saa jatkaa eteenpäin kolmelle, mutta en nyt oikein osaa päättää kenelle sen antaisin, koska on niin monia ihania blogeja olemassa. Niinpä annan tunnustuksen vain yhdelle uudelle blogin pitäjälle eli Maissille Sinisen talon aarteisiin! Sinulla on kädentaidot hienosti hallussa ja ihana blogi!

5 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Tuo teidän talo näyttää kyllä aivan taivaalliselta talvimaisemassa.... Huokaus!!!!!!!!!!!!!!!!

Heli kirjoitti...

Samaa henkäilen minäkin: pöyristyttävän kaunis talvikuva kodistanne. Puhtaan valkoisen lumen keskellä lämpimää keltaista hehkuva koti. Todellinen postikorttikuva!

Maissi kirjoitti...

Hei Kati! Voi, mikä yllätys odottikaan täällä minua, vasta nyt pääsin tänään koneelle.. Kiitos ihan mahdottomasti sinulle! Nyt vaan miettimään, että kenelle jakaisin tuon palkinnon. Kyllä olikin sulla kaunis uusi kuva! Ihanan talvinen ja silti niin aurinkoinen. Hyvää viikonalkua!

jaana kirjoitti...

IIIIhana talo teillä!!!!
Saanko linkittää sinut omaan blogiini suosikkeihin?

kati kirjoitti...

jaana; tottakai saat linkittää blogini suosikkeihisi, mukavaahan se on.