Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Puuhanurkka

Napsin aamulla muutaman kuvan omasta pienestä puuhanurkastani. Harmittavan vähän ehdin täällä istuskella, mutta onneksi minulla on kuitenkin sen verran luova työ, että saan työajallakin näperrellä ihan luvan kanssa. Puuhanurkkani sijaitsee keittiön perällä, jossa on pieni apukeittiöksi kutsuttu tila. Olen tuonut tänne vanhan kirjoituspöydän ja pistänyt muutaman hyllyn seinälle pikkutarvikkeita varten. Kuvassa näkyvä iso kukkapurkki näyttää tyhjänä hassulta, sillä leikkasin siitä juuri kuistilla paleltuneen lankaköynnöksen. Toivottavasti se lähtee vielä uuteen nousuun.

Olen ajatellut laittaa tänne jonkin kivan tapetin, mutta kun se ei ole tehtävälistan kärkipäässä niin aikaa saattaapi vierähtää. Nyt seinät ovat vaaleankeltaiset ja oikeastaan aika piristävätkin. Muut seinät ovat aika lailla täynnä kaapistoja. Tässä huoneessa sijaitsee esim. meidän alakerran vaatekaapit.
 
 


17 kommenttia:

Esmeralda kirjoitti...

Oi, miten ihastuttavan näköinen puuhanurkkaus. Näyttää kovin inspiroivalle! Ihanasti kaikki tarvittava ulottuvilla! Kaunista!

Heidi kirjoitti...

Iloisia puuhailuja ihanassa nurkkauksessa :) Mukavaa joulun odotusta!

Kultsin kämppä kirjoitti...

Suloinen sekamelska kaikkea kaunista!

pioni kirjoitti...

Ihana, tuon ääressä syntyy varmasti monenlaista kaunista juttua jouluakin varten.

Hanni kirjoitti...

Moi,

Kauniita juttuja pullollaan tuo ihanainen nurkkauksesi! Siellä on varmaan kiva puuhata kaikkea kaunista -linnut näyttää kivoilta, onko kankaasta?

Mä olen muuten nähnyt kahdesti unta, että sulla on maalaispuoti sielä teidän talolla ja mä olen tullut sinne ostoksille :D Oletko suunnittelemassa sellaista ;) ??
Unessa sulla on vaalea kihartuva tukka ja siniset silmät ja kauppa täynnä kaikkea ihanaa...

Mukavaa viikkoa :)

Miia/ Rajalan tupa kirjoitti...

Kyllä tuossa olisi kiva istua askartelemaan, todellakin! Houkuttelevan näköinen tavaramäärä ja kaunis ympäristö.

Tiina kirjoitti...

Kivan näköinen ja tunnelmallinen soppi sulla :) Mukavaa Joulun odotusta sinne!

Saila kirjoitti...

No johan on! Houkuttelevan näköinen puuhanurkka, ja mahtava siksikin että se on siinä valmiina tarvikkeet hyllyssä odottamassa - ei tarvitse raivata pöytää (ehkä ;-)) eikä hakea tarvikkeita laatikoista kaappien perukoilta.

Miia kirjoitti...

Voi miten olisi ihanaa omistaa tuollainen nurkka kodistaan pelkille omille touhuilleen ja näpertelylle. Kivan näköistä ja kivoja juttuja sulla siellä tekeillä! :)

Tuuli kirjoitti...

Kateellisena katselin kuvia ihanasta puuhastelunurkkauksestasi. Haaveilen samanmoisesta :)

Tuulella kirjoitti...

Aivan ihana paikka! Tuohon voisi unohtua puuhailemaan pidemmäksikin aikaa. Onko tuo seinä oikeasti kellertävä vai kermanvalkoinen? Se näyttää tosi kauniilta.

Katja kirjoitti...

Ihana puuhanurkka!

SariW kirjoitti...

Oih, miten herkullinen puuhanurkka !!!! Paikka on ihan vastustamattoman ihana... oikein houkuttaa puuhastelemaan kaikkea kivaa...

kati kirjoitti...

Hanni: nuo linnut ovat sellaisesta paksummasta skräppäyspahvista leikatut. Taitaa olla joku Tildan kaava muistaakseni. Ja vitsit miten hauskaa, olen unissasi ;) Oikein meni vaaleat hiukset ja siniset silmät. Maalaispuotia en sinänsä ole oikeesti ajatellut, vaikkakin joksus leikitellyt ajatuksella. Uskoisin ettei sen pito elättäisi kuitenkaan... Joskus nuorempana ajattelin, että perustan maatilamatkailuyrityksen, mutta kun mieheni on niin allerginen kaikille pölyille niin se rajaa aika paljon asioita ja eläimiä pois suunnitelmista.

Tuulella kyseli seinän väristä. Se on vaalean keltainen ja sopii mielestäni tuohon pirtsakkaan tilaan. Keittiö oli maalattu samalla maalilla, mutta sen olen maalannut valkoisella päälle.

Hanna kirjoitti...

Suloinen nurkkaus ja ihania lintuja siellä syntyy.

Tunnelmallista joulun aikaa.

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Ihanan inspiroiva nurkkaus! Ja ihanaa tosiaan kun tavarat on käsillä, eikä kaikkea tarvitse heti siivota pois keittiön pöydältä :)

kati kirjoitti...

Hei kaikki ihanaiset! Puuhailunurkkani paras juttu on varmaankin se, että se on sopivasti kulman takana piilossa ja sinne tosiaan voi jättää kaiken keskeneräisen odottamaan. Yleensä se on myös sen näköinen, että ollaan kiireessä se jätetty oman onnensa nojaan ;)