Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Pieni talviloma on takana! Vessaremppa ei edennyt kuin ajatuksissa. Jossain vaiheessa sairasteltiin. Talven riemuista sen verran, että meillä on pihassa aika komean kokoinen lumikasa. Lapset viihtyvät kasan kimpussa mukavasti ja äitikin pääsee helpolla kun saa vain keittön ikkunasta seurailla tapahtumia.


Lomalla tehtiin tytön kanssa myös kevään ensimmäisiä kylvötöitä. Oman pellon ohria tässä laitetaan kasvamaan vanhaan kakkuvuokaan. Eihän pääsiäiseen kuitenkaan nyt niin kovin kauaa ole aikaa ;)Arvontakin on tänään suoritettu. Kaunis kiitos kaikille kommentin jättäneille, niitä oli kiva lueskella. Teitä oli hurjan paljon! Arvontakone arpoi voittajaksi kommenttinumeron 14, eli Onnea Kirsikka, KIRSIKKAPUU-blogista! Otatko minuun yhteyttä, jotta saan palkinnon matkaamaan uuteen kotiin. Lisäksi bonuspalkintona kaffilippu anonyymille, joka jätti kommentin nimimerkillä pyöräilijä. Jos siis tosiaan satut tämän meidän keltaisen talon ohi pyöräillä, niin poikkeehan ihmeessä vaikkapa kesäkeleillä kahveilla ;)


Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

14 kommenttia:

Anis kirjoitti...

Mahtava kasa lunta. Varmasti houkuttaa lapsia:). Kivaa viikonloppua!

Anis kirjoitti...

Niin se viikonloppuhan meni jo:D

Galleri MochB kirjoitti...

Javisst är det roligt med alla STORA snöhögar som växt fram i vinter :O)

Nonna kirjoitti...

Ihanan näköistä teidän pihalla!

Kiva idea tuo vanha kakkuvuoka. Taidan itse laittaa rairuohot sellaiseen kasvamaan, kunhan tässä se aika lähestyy. Siemenet on jo ostettu.

Mukavaa viikkoa!

Mia kirjoitti...

Kauniita tapetteja olet valitsemassa. Ja pääsiäisruohotkin olet jo laittanut kasvamaan, wauuu!! Ihana tuo vanha kakkauvuoka, sopii tarkoitukseen.

Annika kirjoitti...

Onnea on oman maan ohrat! Kylvössä on varmasti oma hohtonsa.
Mukavaa viikkoa sinullekin!

kati kirjoitti...

Anis: minäkin olin tänään ihan viikkovillissä pienen loman jälkeeen ;)

Galleri MochB: Kyllähän sen muistaa omastakin lapsuudesta että kinokset olivat niiin kivoja

Nonna: Kiitos! Kaikki mahdolliset kakkuvuuat ym. esineet vaan käyttöön. Ihanaa on, kun alkaa vihertämään joka puolella.

Melike: Kiitos :) Vähän aikaisessa nuo ohrat lähtivät kasvuun, mutta laitoin vaan pariin kippoon tulemaan. Pistän uusia sitten lähempänä pääsiäistä.

Annika: minä hypistelin kaupassa ohrapussia ja meinasin jo erehtyä laittamaan sen ostoskärryyn, meillä kotona kun on sitä laarikaupalla ;) Siinä, olisi mies saanut päivitellä.... ;)

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Ihana oma mäki teillä siellä! Minä jo ohraa olen myös hommannut kylvöjä varten, mutta vielä ovat pussissaan. Mutta kyllä jo saa alkaa laittamaan niitä multaan, sillä vihreä ohra on niin kauniin keväistä!

Ihanaa naistenpäivää sinulle ja onnittelut kirsikalle!

Tuulella kirjoitti...

Ihanan aurinkoinen lumileikkikuva! Kyllä keväisiä lumikelejä ei voita mikään. Silloin on ulkona niin ihana tuoksukin :) vaikka ei kai siellä varsinaisesti tuoksu, mutta kevätilma on niin hyvin aistittavissa.

kati kirjoitti...

Uuden Kuun Emilia: Ohra iti kyllä tosi nopsaan, meillä jo vihertää kivasti ;)

Tuulella: Kyllä nyt kevät tulee kohisten, tuoksuakin on jo havaittavissa.

kati kirjoitti...

Muuten, miten teillä lukijoilla näkyy nuo kolme kuvaa vierekkäin? Tällä koneella ne ovat vierekkäin, mutta sitten toisella koneella katsottuna yksi kuvista onkin pompahtanut eri riville. Onko vinkkejä miten tämmösen voi estää?

Tuire kirjoitti...

Ihana idea laittaa ruohot kakkuvuokaan!
Koko blogisi on oikein kaunis. Nina Campbelin tapetit olivat uusi tuttavuus, joihin täytyy tutustua paremmin. Salusiinit näyttivät myös suloisilta.
Saanko laitta blogisi listalleni?

Anonyymi kirjoitti...

missähän kunnassa/kaupungissakeltainen talo sijaitsee? kasvaako/onko kasvanut tyrniä lähellä? kyselee se anonyymi pyöräilijä epäillen itseään

kati kirjoitti...

Jep, tyrniä löytyy ;) Paikkakuntaa en täällä paljasta.