Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

perjantai 25. heinäkuuta 2008

Vapaailta


Vihdoinkin on tullut kunnon lomasäät, lämmintä ja aurinkoa piisaa! Olen tässä lähdössä ystäväni luokse iltaa istumaan hänen aurinkoiselle uusitulle terassilleen. Ihanaa päästä yksin omien ajatuksien kera lähtemään ja mies hoitaa lasten iltahärdellit. Tosissaan ihanaa, sillä olen ollut nyt remontin alkaessa vetovastuussa lähes aina yksin noista muksuista.

Tuliaisiksi muuten tein tuollaisen mehikukka-asetelman ja pikkuruisen kukkakimpun.
Hola!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei
Ilta-auringon laskiessa ja kuistilla istuen, kynttilän valosta nauttien, oli kesäyö mitä ihanin. Oli mukava jutuskella ystäväiseni yönäänien korvaan siristessä. Kiitos ystävyydestäsi keltaisen talon hengetär.

arleena kirjoitti...

Kauniit kukat tuliaisiksi. Mehitähdet ovat ihania. Mietin jo miten talvehtivat terassin ison saviruukun mehitähdet, toivottavasti selviävät.

kati kirjoitti...

satu: Kiitos vain itsellesi ;) Menipäs juttelut meillä myöhälle aamuyöhön. Mulla meni koko seuraava päivä nuokkuessa, ei taida vanha enää oikein palautua entiseen malliin... ;)

arleena: Mulla talvehti onnistuneesti viime vuonna mehitähtiä just tuollaisissa pienissäkin astioissa, mutta luulen, että jos istuttaa syksyllä tähdet kukkapenkkiin talvehtimaan, niin selviytyminen talvesta on parempi.

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Voi miten hienoa että sait mahdollisuuden ihaan omaan aikaan!Sitä todella tarvii että jaksaa lapsien kanssa temmeltää!
ihanat vaatteet ja kengät!
iloista alkuviikkoa!

Sari, Sami, Miro, Moona ja Minttu kirjoitti...

Heissan! Woimmaa sinne remppa-arjen ja pyörityksen keskelle! Useasti piipahdan, harvoin kommenteeraan! Mutta nyt edes merkin jätän, että kävin. Ajatuksissa useasti olette koko perhe!

Hannis kirjoitti...

Mekin täällä lasten kanssa nautitaan vielä 2 viikkoa ennen eskarin alkua. Yritetään keksiä jokaiselle päivälle joku kiva juttu - nyt kun vielä ollaan täällä kotona kolmistaan. Ihania auringonsäteitä Keltaiseen Taloon :-)

Sarppa kirjoitti...

Ihania postauksia sinulla... kauniita kuvia..