Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

lauantai 13. maaliskuuta 2010

Vihertää

Meilllä on kevät tullut sisälle. Koivunoksat, viime viikonloppuna kyvetyt ohrat ja pari uutta ruukkukukkaa pitävät siitä huolen. Mies toi vielä pari helmihyasinttia isoolta kirkolta, eli kaupungista missä käy töissä. Niiden kukkimista odotellaan innolla. Meillä ei ole paria orkideaa lukuunottamatta juuri ruukkukukkia aikaisemmin näkynyt, mutta nyt limoviikuna leikattuna pyöreään muotoon näytti mielestäni niin hyvältä, että päätyi ostoskärryyn. Hintakin miellytti, muistaakseni 12,90 ja Halpa Hallista. Toivottavasti uusi kukkaharrastukseni ei aiheuta allergiaa kovin, sitten ne joutuvät kyllä eteenpäin annettaviksi. Mutta kokeillaan. 

Taustalla näkyy myös uudet keittön salusiinit. Muutenkin keittö on kokenut pientä piristystä osakseen. Siitä myöhemmin lisää ;) 

Ps. Kesän puutarhaunelmat ovat jo mielessä...

23 kommenttia:

pioni kirjoitti...

Ihanaa vihreää, täälläkin on jo kesä mielessä:)

Teija kirjoitti...

Ihanaa vihreää tunnelmaa!

Butterfly kirjoitti...

Ihana, keväinen tunnelma!Tässä vaiheessa vuotta minä havahdun aina siihen, että suunnitelmat olisi pitänyt tehdä ajallaan - keväällä tulee aina kamala kiire kun pitää samanaikaisesti touhuta pihalla ja vielä suunnitella touhujaan. En vain osaa suunnitella kylvöjä ja istutuksia talvella, tarvitsen siihen aurinkoa ja sulan maan :-)

Miia kirjoitti...

Tulee olemaan niin vaikeaa antaa pihahommien olla vielä tänä kesänä... pitää keskittyä sisäpuuhiin. Ihanan näköisiä piristyksiä teillä. Meillä on edelleen tasan yksi viherkasvi, kituva tulilatva. ;) Haaveilen kyllä ihanista ruukkukukista siellä täällä.

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Onpa elävän ja vireän näköistä. Kannattavia hankintoja kaikki :)

Unknown kirjoitti...

Onpas täällä kaunista! Tuo blogin uusi ilmekinoh kaunis!

Millä ohjelmalla olet saanut kuvien reunat rosoisiksi? Photo scape?

vanamo kirjoitti...

Vai puutarhaunelmat mielessä;) Niin täälläkin... suunnitelmia on , kunhan lumi sulaa... Hyvä vain, jos edes kolmasosan ehtii suunnitelluista toteuttaa. Missä lie vika, kun olen saman ongelman edessä joka kevät;))

Ihanaa vihreää! Itsekin hain sisälle pajunoksia ja lumen alle katkenneita (nyyh) syreeninoksia.

vanamo kirjoitti...

Vai puutarhaunelmat mielessä;) Niin täälläkin... suunnitelmia on , kunhan lumi sulaa... Hyvä vain, jos edes kolmasosan ehtii suunnitelluista toteuttaa. Missä lie vika, kun olen saman ongelman edessä joka kevät;))

Ihanaa vihreää! Itsekin hain sisälle pajunoksia ja lumen alle katkenneita (nyyh) syreeninoksia.

Nonna kirjoitti...

Ihanan vihreää! Tuo limoviikuna näyttää tosi hauskalta noin leikattuna!

Kiva uusi nimiö! =) Täälläkin sormet syyhyävät kukkien suuntaan. Olisi kiva saada uloskin jotain, heh!

Kesäkukka kirjoitti...

Vihreä viehättää erityisesti keväällä, tulee jotenkin piristävä vaikutus :)

Kauniita kuvia!

Saara kirjoitti...

Ihanan vihrää ja keväistä teillä!! :))

eeviregina kirjoitti...

Ihanasti olet saanut vihreää sisälle! Kyllä täälläkin on jo puutarhakirjat esillä, viime kesän pihakuvia selailen ja suunnittelen uutta... Eikös se ole niin, että hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty!
Meillekin lähti kaupasta uusia viherkasveja, murattia, muorinkukkaa ja saintpaulia.Syksyllä istutin tasettia, tulppaania, krookusta ym. ruukkuihin ja vein äidin kellariin. Nyt siellä on nupulla ainakin pikkunarsissit, saan sen pääsiäiseksi esille. Oikein piristävää kevättä!

tinttarus kirjoitti...

Ihanan vihreää ja vehreää. Lupaavat kevään tuloa!!
Sitä odotellessa mukavia hetkiä päiviisi!

TuijaH. kirjoitti...

Ihanan keväinen postaus. Laitoin sinulle jotain tuonne omaan blogiini... :)

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Ompas täällä herkullisen vihreää! Ihania kuvia, ja keittiön saluusiinit on tosi nätit. Näkyy olevan samanlaista pitsiä kun meillä on telkkukaapin verhossa :)

Mukavaa alkavaa viikkoa Keltaisen Talon väelle!

kati kirjoitti...

Ihania keväisiä viestejä kaikilta! Kiitos.

anni: jep, photoscapella saa kaikkea kivaa aikaan ;)

Kultsin kämppä kirjoitti...

Ihanan vihreää kevätfiilistä ilmassa!

Hanni kirjoitti...

Mukavan pirteää, vihreää ja keväistä :) -ja kivat nuo rosoreunat.

Olisi kyllä kiva nähdä kuvia teidän keittiöstä!

Ja muuten, sinuahan minäkin ajattelin yhtenä blogimaailman "vanhana ystävänä" ja ilahdutti, kun fiilis oli molemminpuoleinen :)

Mukavaa viikkoa :)

Kotivalo kirjoitti...

Mukavan keväistä! Minäkin aina kovasti suunnittelen ja laitankin kesää pihalle, vaan kukat harvoin elää syksyyn = ( Mutta jospa tänä vuonna vähän petraisi = )

Mia kirjoitti...

Ihanan pirtsakkaa!! Juuri mietin viikonloppuna, että joko hakisin koivunoksia maljakkoon... Nyt taidan hakea, kun säkin jo oot!! ;)

Hyvä Mieli kirjoitti...

Kaunista ja keväistä! Ja kiva blogi kaikkinensa. Tuon limoviikunan käyttökelpoisuuden minäkin jokin aika sitten hokasin, kun Prismasta sen löysin muotoilemattomana. Sidoin muutaman varren yhteen ja ajattelin alkaa muotoilemaan, kunhan sitä ensin vähän kasvattelen...

Riitta kirjoitti...

Täällä aivan uusi lukija, satuin - onneksi! - selaamaan tänne jostakin päin nettiä. Aivan mielettömän mahtava blogi, tekisi järjettömästi mieli päästä kunnostamaan erästä toista keltaista puutaloa. Siihen varmasti menee vielä vuosia, jos on koskaan edes mahdollista, mutta kova on haaveilu.

Tätä lisää vaikka monta kertaa päivässä! ;) Luin jo joka ikisen päivityksen alusta tähän päivään saakka, ja liian äkkiä se kyllä loppui. Sisustusjuttujen lisäksi myös remonttijutut ovat tosi mielenkiintoisia, joten niitäkin saa ilomielin kirjoitella, jos sille päälle joku sattuu.

Todella kiva juttu, että jaksat pitää tällaista blogia! Aurinkoista kevättä sinne suuntaan. :)

kati kirjoitti...

Kiitos kaikille kauniista sanoistanne! Ja tervetuloa vaan kaikki uudet lukijat. Ihan tässä punastelen Riitan kommentista.