Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Strömsö

Taas on sunnuntai ja rentoutuminen tehty FST:n Strömsön parissa! Ohjelman ilmapiiri on mielestäni ihanan kiireetön. Pääsin tutustumaan aiemmin syksyllä kuvaustaloon ja sen hienoon tunnelmaan. Kaikkea kivaa katseltavaa upea talo pitikin sisällään ja sain paljon uusia ideoita taas mukaani. Puuseppä Jim kertoi monien ohjelman tekijöiden asuvan myös vanhoissa taloissa, joita he sitten suurella sydämellä remontoivat omanlaisikseen. Aika kivaa.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

21 kommenttia:

Hannis kirjoitti...

Muistan elävästi, kun näin vuoden 2003 tammikuussa ekan Strömsön punttiksen telkkarista ja JÄIN koukkuun siitä hetkestä alkaen :-) Suurin murheeni silloin oli, olenko jäänyt paitsi tästä sarjasta jo aikaisemmin, kun en ollut siitä tiennyt. Onni oli se, ettei koko sarjasta ollut vielä silloin montaakaan jaksoa kerennyt tulla. Mutta nyt on! Matias on mun lemppari, onneksi taas siellä!!!

Anonyymi kirjoitti...

Miun ehdoton suosikki joka kerää useimmiten koko perheen telkkarin ääreen. Mikael- kokkia jäi ikävä mutta kuten kirjoitit, onneksi Matias on taa mukana.

PikkuBertta kirjoitti...

Strömsö on minunkin suosikkini.Saa ihania ideoita niin sisustukseen,käsitöihin kuin ruuanlaittoonkin.Jokaiselle jotain.
Mielestäni parempi ohjelmakokonaosuus kuin Inno tai Tila.

Hannukka kirjoitti...

Fani täälläkin :)

Tuulella kirjoitti...

Ihanan tunnelmallinen kuvakollaasi!

Hyvää alkavaa viikkoa sinnekin!

Unknown kirjoitti...

...Ja täälläkin! Se "kämppä" on upean ihanan tunnelmallinen!!!

Mukavaa aamua!

Laura kirjoitti...

Voi, mäkin olen ihan Strömsö -fani! Muutama vuosi sitten oli tarkoitus lähteä tutustumaan taloon, mutta olin tuolloin melko viimeisilläni raskaana ja matkaa täältä kuitenkin on useampi sata kilometriä..joten jätimme väliin. ;) Mutta sarja on...ihana!

Missfrida kirjoitti...

Fanitan minäkin! Ja vaikka taivaalta sataisi miehenkokoisia räntäkökköjä, Strömsossä paistaa aina aurinko.

Satu kirjoitti...

Ohjelmassa on niin rauhallinen tunnelma ja mistä ne keksii kaikkea uutta askarreltavaa ja rakennettavaa ja kokattavaa ja ja...;)

Taloon olisi kiva päästä tutustumaan kyllä!

Hanni kirjoitti...

Oli varmasti mielenkiintoinen vierailu! Talo on ihana, ja ohjelma meilläkin suosikkilistan kärjessä. Jopa lapset katsoo välillä, vaikka en jaksaisikaan lukea tekstejä.

Mukavaa viikkoa sinne myös :)

Mari kirjoitti...

Munkin lemppari:) Ihana ohjelma!

Kotivalo kirjoitti...

Aivan ihania kuvia olet ottanut! Strömsö on must! Siinä on todellakin iloinen ja aurinkoinen tunnelma, ja niiiin kauniit maisemat ja sisäkuvat

pioni kirjoitti...

Strömsö on niitä lähes ainoita ohjelmia mitä viitsin telkkarista katsoa (puutarhaohjelmien lisäksi).
Minä en ole päässyt vierailemaan talon sisälle, mutta muutaman kerran olemme käyneet pihamaalla ja lapset rannassa uimassa.

kati kirjoitti...

Hannis: minäkin olen seurannut sarjaa jo monen monta vuotta ja en vain kyllästy ;)

kati: vinkiksi, että Mikael nähdään pian Matiaksen kanssa omassa ruokamatkaohjelmassa. Heiltä tuli jonkin aikaa sitten jo jotain samantyyppistä, mutta nyt siis on uutta matskua tulonpäällä...

PikkuBertta: joo tässä on kaikkea sopivasti ja ennen kaikkea kauniisti kuvattuna!

Tuulella: kiitos.

Pioni; Talo on kyllä kaunis. Ja se alueahan on tosiaan ihan yleinen virkistysalue. Minä olin varannut omalle työporukalle ilmaisen esittelyn ja jononjatkoksi saatiin muutama muukin "ulkopuolinen" ihastelija. Jospa sinäkin pääsisit vielä sisälläkin käymään, suosittelen.

Hannukka, Anni, Missfrida, Laura, Satu ,Hanni, Mari, Kotivalo: Kiitos kommenteista, hauskaa että muitakin fanittajia löytyy ;) Ohjelman jälkeen jää kyllä aina niin positiivinen olotila.

Peikonlehti kirjoitti...

One more, fani nimittäin =)

MIten onnistuit varaamaan esittelyn, Ylen kautta? Hieno idea =)

kati kirjoitti...

Peikonlehti: laitoin viestiä ensin muistaakseni fst:n palautesivujen kautta ja tuottaja otti sitten minuun yhteyttä ja sain varattua ryhmälle ajan. Me saatiin kulutettua aikaa esittelyssä ainakin 1,5h ;) Kyllä ne ottaa vastaan ryhmiä aina kun aikatauluihin heille vaan sopii. Mukavaa porukkaa. Siellähän siis tehdään koko ohjelma alusta loppuun saakka, siellä on kaikki leikkaamot jne.

Kummitustalon Stella kirjoitti...

Oma blogini oli alunperin pelkkä kunnianosoitus strömsölle, kun halusin kirjoitella muistiin iloisia asioita. Olen nähnyt sarjan jokaisen jakson ja pidän myös sarjan ruotsalaisesta esikuvasta. Olisi kiva päästä kyllä käymään talossa, mutta täältä Helsingistä matka on turhan pitkä.

Iloista joulunodotusta ja kiitos kauniista blogista, toivottelee Kummitustalon Stella

Marge kirjoitti...

Rakastan Strömsön ilmapiiriä, sitä tunnelmaa, parempi se on kuin Inno tai T.I.L.A....juuri sen tunnelman vuoksi:)
Olisi ollut kiva nähdä livenä tuo paikka. Vanhoissa taloissa vain on sitä jotakin...;)

-T kirjoitti...

Telkkaria en ole piitkään aikaan katsonut. Tuosta ohjelmasta olen kyllä kuullut! Ja nyt kun luen postaustasi ja kommentteja niin täytyyhän minunkin joku jakso päästä näkemään!!! ;)
Ihastuttavia kuvia! Upea tuo toisiks ylin kuva :)

Oikein hyvää uutta tulevaa viikkoa :)

Teija kirjoitti...

Heippa, taidan olla ekaa kertaa visiitillä. Ihana tunnelma ja kauniita kuvia täällä. Lähden tutustumaan takemmin..

Mukavaa alkavaa viikoa!

kati kirjoitti...

Stella, Marge, T ja Teija; kiitos myös teille kommenteistanne. Ja Teijallle tervetuloa vaan udelleen, kiva kun poikkesit ;)