Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

tiistai 22. syyskuuta 2009

Vanha täkki

Melkein vahingossa löysin tämän vanhan ihastuttavan täkin ja oitis sen itselleni nappasin. Syksyn tullessa kaipaan lisää värejä ympärilleni, joten taitaa tämä pian siirtyä sohvan kaveriksi. Löysin samasta paikasta meille myös pitkään kaivatun sohvapöydänkin. Pitääkin ottaa siitä kuva tänne, niin ihku se on, vaikka onkin "vain" joku astiaston kantolaatikko.

Vielä kun löytäisin oikeanlaisen maton keskitupaan eli olkkariimme, niin alkaisi huone olemaan pikkuhiljaa kalustettuna. Tosin seinätkin ammottavat tyhjyyttään, mutta sekin on tavallaan ihanaa. Tuosta maton hankinnasta vielä, että jotenkin sen oikean löytäminen nyt kestää. Tuntuu että kaupoissa ei ole kuin ryijymattoja tai sitten jotain ihme kuviomattoja... Ideoita kellään??

18 kommenttia:

anrinko kirjoitti...

Voi miten täydellinen!!
Tulee mieleen Cath Kidston tuosta kuviosta ja väreistä.
Niin kaunis. =)
Mitä maksoit ihanuudesta?

Kesäkukka kirjoitti...

Ihastuttava peite!
Täälläkin samaa matto-ongelmaa.
Haluaisin wanhoja räsymattoja, mutta ei löydy kohtuu hintaan sopivan värisiä...

kati kirjoitti...

Anrinko; minulla oli onni päästä eräälle suvun vanhalle talolle penkomaan ja sieltä tämä ja pari kuormaa muutakin rompetta lähti mukaani ;)

Kesäkukka: Minulla on noita räsyjä kaksi pitkää jo tässä tilassa, tosi kauniita ja isän tädin tekemiä. Ne on ihkuja kyllä. Nyt on vielä etsinnässä sellainen isompi matto sohvaryhmän eteen, jokin kudottu se saisi olla.

RunoTalon Sari kirjoitti...

Kiitos Kati kun poikkesit Runotalossa kommentoimassa luontoretki kuviani. Luonnosta tosiaan saa voimaa. Peite on ihana!! Ja räsymatot sellaiset raidalliset tulisivat sitten varmaan Runotaloonkin aikanaan...

vanamo kirjoitti...

Minä puolestani sanon että tuo on AARRE! Mistä tuollaisen löytäisi. Punainen vielä...jouluunkin sopiva:)

Kotivalo kirjoitti...

Onpa aivan ihana täkki!! Tuollainen vanhan talon koluaminen on kyllä riemastuttavaa puuhaa, ei tiedä mitä aarteita todellakin löytää = ) Pääsispä itsekin!

Missfrida kirjoitti...

Ihana täkki! Vanhoista taloista ne parhaat jutut löytyvät!

Mari kirjoitti...

Onnea ihanasta täkkilöydöstä;)

Minä laitoin kaksi haalean vaaleanpunaista räsymattoa vierekkäin olkkariin... Täytyy katsoa jos joskus löytyy joku muu vaihtoehto.

Sari Kujala kirjoitti...

Vastavierailulla ensimmäistä kertaa "teillä". Miten ihana blogi!!! Ehtaa maalaiselämää, ihanaa sisustusta ja tunnelmaa. Tulen toistekkin!

Tiitiäinen kirjoitti...

ihana löytö ♥

Nicole kirjoitti...

Täkki on ihana! Ja kiva, että olet löytänyt sohvapöydänkin, vuosien etsinnän jälkeen löysin minä yhtäkkiä kaksi pöytää...

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Selailin tuossa aiempia postauksiasi ja oih miten ihania...kattaus pellolla ihanan värinen kukkateline ja puutarhatuolin malli on niin kaunis!!!ja mitä kaikkea muuta kaunista on varmaan ihana asua tuossa talossa en kerkeä millään lukea kaikkea kun aika on rajallista niin kysäisempä että onko talonne remppa jo valmis!?

Ihanaa syyspäivää!
Anu

kati kirjoitti...

Runotalon Sari: Kiva kun poikkesit. Sinulla onkin siellä menossa mielenkiintoinen projekti ;)

Vanamo: onhan tämä aarre kyllä. Olin niin iloinen kun tämä ei ollut kelvannut muille sukulaisille.

Kotivalo: penkominen on kyllä niin hauskaa... ja palkitsevaa ;) Toivottavasti sinäkin pääset pian aarrejahtiin.

Missfrida: Vanhoista taloista löytyy näitä aitoja juttuja. Se on kivaa se.

Mari: Ei pöllömpi idis tuo kaksi räsyä vierekkäin, thanks.

Hilduska: Kiva kun jätit puumerkkiä. Tulehan uudestaan taas.

Tiitiäinen: Kiitos.

Huset på landet: Sohvapöydän löytyminen oli jo pieni ihme sinänsä, niin kauan olen sitä etsinyt.

Anu: Kiitos kauniista sanoistasi. Tosi mukavaa että löysit tien tänne meille. Remonttimme ei ole vielä valmis. Seuraavana työlistalla on yläkerran vessa ja kodinhoitohuone. Yläkerran huoneet on laittamatta, vaikka siellä nukumme toki. Sen remontti alkanee vasta 2-3 vuoden päästä. Keittöönkin pitäisi vielä tehdä pieni pintaremontti. Ja sitten toki ulkona riittää puuhaa mm. terasssi, parveke, ulkorakennuksen katto, puuliiterin teko ym. Omalla porukalla kun tehdään niin pikkuhiljaa aina jotain valmistuu. Nyt luulen että eteisen ja saunan remontin jälkeen hengähdämme taas hetkisen ennen kuin aloitamme seuraavaa etappia.

-T kirjoitti...

Todella kaunis täkki, ihanuus todellakin! Sopivasti vielä syksyyn olet saanut tuon löydön, ihana löytöpaikka sulla :)
Maton etsiminen ei olekaan niin helppoa! Olen myös huomannut että mainoslehdet ovat täynnä niitä samoja "epäsopivia" mattoja!! Toivottavasti joku ihanuus sinne löytyy :) Syksyn mittaan on paljon kaikkia markkinoita ja toreja, tosin en tiedä niiden tarjontaa, mutta itsetehtyjä mattoja niissäkin joskus olen nähnyt myytävän :)

Maissi kirjoitti...

Moi!

Kyllä on aika vähäistä tälle bloggailulle nykyään, ihan harmitta!! Kauniin täkin olet löytänyt, lämpimän ja ihanan näköinen.. Kyllä tuon alle kelpaa itsensä tai ihanaiset lapsukaisensa peitellä pimeinä syysiltoina. Kiva, kun teillä hommat siellä rempan kanssa edistyy. Hyvältä näyttää! Nähdään messuilla!

Johanna kirjoitti...

Oli ihana tulla katsomaan blogiasi..kaunista! Kyllä maalla on ihanaa...meilläkin on haaveena muuttaa maalle kun valmistun..hmm..

kati kirjoitti...

T: Kiitos vinkeistä. Toreilta ja turuilta voisikin se oikea löytyä ;)

Maissi: Kiva kuitenkin että ehdit poiketa ;) Vähemmälle on minullakin aika täällä jäänyt. Nähdään pian.

Mannapuuro: Voi kiva kun jätit kommenttia. Pidä haaveistasi kiinni!

Maria kirjoitti...

Tuo täkki on HIENO! Varmaan kaunein koskaan näkemäni. Talonne näyttää tosi viehättävältä muutenkin. Meillä vanha talo on vasta haave, ja onkin innostavaa nähdä miten muut omaa projektiaan toteuttavat.