Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

torstai 8. tammikuuta 2009

Keskeneräinen pikkuvessa

Niin moni paikka on meillä kesken ja kun olemme taloon päässeet asettumaan, niin enää ei samalla vauhdilla tulostakaan tapahdu. Kun ei kerran ole ihan pakko.

Tässä on vähän kuvaa meidän alakerran keskeneräisestä vessasta. Tänään kävimme katselemassa paikalliset valikoimat vessan valaisimiksi ja melkein itku tuli. Ei ollut mitään mikä voisi kiinnostaa. Hoh hoijaa, mistähän sen oikean valaismenkin nyt sitten löytäisi, kun ei olisi oikein aikaa ajella suureen kaupunkiin tai surffailla netissä sitä etsimässä. Itse visiokin on ihan vielä haussa. Mutta on meillä veskissä sentään valoa jo nytkin, kuten näette komean tee se itse valaisimen ;). Joten mikäpäs kiire tässä. Ostetaan valaisin sitten kun se oikea tulee kohdalle. Ovea ei saa vielä lukkoon, kaapistosta puuttuvat vetimet, lattia on maalaamatta, listat laittamatta, pyyhenaulakko maalaamatta ja asentamatta, seinätkin pitää vissiin vielä maalata kolmanteen kertaan jne.

Puuhastelua siis riittää tässä talon pienimmässäkin huoneessa vielä paljon. Ai niin ja vielä se peilikin on hommaamatta, mutta taisin sen löytää täältä. Katsotaan mitä isännyys sanoo, vai tilaisinko vain kysymättä mitään?!

21 kommenttia:

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Suloinen veski sulle on tulossa.Lamppukin on mitä mainioin.Voihan sitä olla hämyvalossa vessassakin.
Mutta tule Sinäkin mukaan Pajupirtin jäähaasteeseen!
Kelit nyt ei ole kyllä otolliset mutta onhan tässä aikaa tammikuun loppuun asti. Intoa remppaan. meilläkin on olkkariremppa myssyn alla. Pitäs saada lakkiaisiin valmiiksi.

Jaana kirjoitti...

Täälähän on tapahtunut vaikka mitä! Vau!!! Kotinne näyttää todella hienolta!

lämpimin terveisin

pohjanmaan flikka Jonna :)

Maissi kirjoitti...

Voi miten paljon teillä on tapahtunut!! Näyttää niiiiin kauniilta! Lattiakin on ihan valtavan ihana..

Minulla oli hieman hiljaiseloa täällä blogistaniassa ja hetken olen ollutkin ihan pimennossa. Olit ehtinyt jo kysäistä kuulumisistammekin. Töissä on lähtenyt mukavasti ja hoidossa myös. Tosin hieman harmillista on, että hoitotädin lapset ovat sairastelleet ja montaakaan hoitopäivää ei ole vielä kertynyt. Mites teillä on mennyt?

Edelleen jaksan ihailla noita kauniita kuviasi.. Mukavaa viikkoa!

Marge kirjoitti...

Siitä tulee ihana pikku vessa!
Malta vain odottaa rauhassa sitä oikeaa lamppua, ettei sitten myöhemmin tarvitse katua. Käyhän toi hyvin tee itse lampullakin sen aikaa, eikö niin? ;)
Meillä kans ollut näinä vuosina koko ajan remonttia ja asuttu samassa, nyt alkaa helpottaa, joten ymmärrän hyvin!
Ihanaa viikonalkua sinulle!

"Kantriina" kirjoitti...

Oi näyttää jo nyt niin ihanalle... vessasta tulee varmasti kaunis!! :)

Ansku kirjoitti...

Minä aina ilahdun, kun huomaan sinun päivittäneen blogiasi. Siis että teillä on siis sisävessa, jossa voi käydä, eli toimiva sisävessa, jossa on valaistuskin. Hienoa. Ja näyttää sitäpaitsi ihanalta tuo paneeli ja tuo laatoitus ja... Kovasti voimia keskeneräisyyteen! Ja ilon hetkiä nykyhetkeen! Miten töihinpaluu on sujunut?

Hanna kirjoitti...

Ihanalta näyttää!
Minä kysyin mieheltäni ko. peilistä ennen ostoa että sopiiko. Totesi vain että turha kai siihen mitään on sanoa, jos minä sen haluan niin ostan sen kuitenkin :)
Ja tykkään siitä vieläkin kovasti!!

Katsoppa muuten Elviina Interiöristä, mielestäni siellä on halvemmalla. Itse maksoin kesällä n.50e.

Mukavaa viikkoa!

kotiäiti kirjoitti...

Kyllä tuleekin ihana vessa! tuo helmiponttipaneeli on ihan ehdoton ykkönen! :)

Maija kirjoitti...

Moro,

suloinen toi paneeli vessassa ja hauskasti natsaa nuo kaakelit siihen! Peili ihana, olen kyttäillyt tuota peiliä kanssa jo pitkään ja itse myös ajatellut sitä meidän yläkerran kylpyhuoneeseen (jos vain saan siellä pientä kosmeettista remonttia tehtyä, mm. saumojen värjäys kesken..Ja mieheni on tietysti kovin iloinen tästän =0), pelkään jo itsekin saanko sitä valmiiksi.).

kati kirjoitti...

Pajupirtti: Jäähaasteesi näytti niin ihanalta, ja nyt onkin sopivasti taas jopa luvassa kylmenevää...

Jonna: Kiitos, ja kiva kun piipahdit kommentoimassa.

Maissi: Minäkin tykkään valtavasti tästä meidän valkoisesta lattiasta. Noihin kahteen muuhun huoneeseen tuleekin sitten erilaista, vaalean harmaata maalia. Meillä hoidossa menee hyvin. Ainut mikä harmittaa on iltojen venyminen myöhälle nyt kun molemmat nukkuvat päikkärit. Töissäkin menee ihan ok, alkukankeutta vähän on, mutta ihan normaalissa mittapuussa.

Marge: Ihanaa kun on teitä, jotka ymmärtävät tämän remontin seassa asumisen. Kiitos sanoistasi.

Kantriina: Kiitos, pientä laittoa vielä vaatii ;)

Ansku: Ihanaa, sä ymmärrät mua! Pihavessapostaus on unohtunut laittaa, pitääkin se korjata piakkoin. Siis sisävessaa osaan todellakin nyt arvostaa! Ja töihinpaluu on sujunut ihan ok, ei nyt mitään valtavaa innostusta ole ilmassa, mutta ihan ok meininkiä siis kuitenkin. Ja saahan siitä korvaustakin rahallisesti, jota alettiin jo tässä remonttiloukussa kaipaamaan ;)

Hanna: Niin sulla oli samanlainen peili. Kiva että tykkäät siitä edelleen, niin rohkaistuin tilaamaan sen. Elvinassa olisi ollut edukkaampi vähän, mutta tilasin tuolta toisesta paikasta vähän muutakin samalla. Saas nähdä, ehtiiköhän peili vielä tällä viikolla uuteen kotiin...

Kotiäiti: Helmipaneeliin olen ihan lovena!

Maija: Mä en ole livenä nähnyt kyseistä peiliä koskaan, joten vähän sikaa säkissä tässä ollaan ostamassa. Mutta uskoisin sen kuitenkin olevan ihana. Remppaintoa teille!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa - löysin jostain tieni sivuillesi, ja hymyilytti kun meillä on sama nimi ja talolla sama väri =)

Itse etsin muutama vuosi sitten nimenomaan märkätiloihin sopivia lamppuja, eikä valikoima todellakaan ollut häävi... samat lamput joka kaupassa. Bauhausista sitten muistaakseni löysin, siellä oli sentään vähän valinnanvaraa.

Mari kirjoitti...

Kyllä tuo lamppuongelma on niin tuttu... Kuten varmaan muistatkin:) Kerro jos löydät jostain kivoja vaihtoehtoja. Meilläkin nääs puuttuu vessasta lamppu. Ei siellä nytkän tarvii pimeässä olla, mutta hirveä valaisin siellä on:/

Tosi kaunis vessakin teille on siellä valmistumassa:)

Valloittava valkoinen kirjoitti...

voi niin paljon kaikkea uutta kuvaa kodistanne on varmaan ollut ihanaa päästä muuttamaan!Vaikkakin remontin keskellä tarvitaan hermoja!
Teidän kaakelitakkannne on hurmaava!

Tammikuisin terveisin!
Anu

tina kirjoitti...

Hieno veski tulee!Ja niin tutulta kuulostaa tuo "kaikki vähän kesken" se kysyy välillä hermoja:0)
Minusta on vaikeeta löytää valaisimia en ole koskaan etsimällä löytänyt,ne on yleensä tupsahtanut meille yllättäen.
Tsemppiä hienonnäköistä on!

Mimmimamma kirjoitti...

Ihana tuo peili kyllä on...
Keskeneräisyyden kestämiselle tsempitykset multa.Ite oon niin hätänen tyyppi,että mullakin ottas kyllä koville odotella kaiken valmistumista.

Mutta hiljaa se paras tulos tulee.
Mukavaa sunnuntain jatkoa ja kivaa uutta viikkoa!:)

Maija kirjoitti...

Teillä on ihanan näköistä! Ensimmäistä kertaa blogissasi, ja en varmasti viimeistä, koska meillä on vähän samanlaisia hommia meneillään. Keskeneräisyydessä asuminen on tuttu tunne, siihen vain on totuttava. Mukavia talvipäiviä, tsemppiä remonttiin!

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Laita nyt Kati joku potti jäätymään. Unohdat ulos vaikka hiekkalaatikkomuotteja joissa vettä. Ah et on kivoja seuraavana päivänä.Nallet ja muut fikuuri
käyttöön nyt hopi hopi.

Hanni kirjoitti...

Heippa!

Ihanalta näyttää! Olipa hyvä idea tuo eteisen kaappi, persoonallinen ja ihan omanlaisensa ratkaisu. Vaihtaisin meidän ikeat siihen koska vaan! Ja vessasta on tulossa suloinen...laatta taitaa olla samaa kuin meillä keittiössä ja kylppärissä, hienoa siis ;)Samaa peiliäkin olen himoinnut, mutta meille tulikin ikean peilikaappi.
Mukavaa viikonloppua!

mamas kram kirjoitti...

Hei
I don't understand your Finnish, but i like your nice pictures!!

Paljon terveisiä Sveitsistä!
(My Swedish teacher is Finn)
Doris

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Blogissani on sinulle kaksi juttua käyhän kurkkaamassa!
Anu

Nirppanokka kirjoitti...

Ja minun blogissani on sinulle haaste :)