Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

lauantai 2. heinäkuuta 2011

Tahtoo pihasaunan!

Tajusin juhannuspyhinä, että haluan pihasaunan. Sellaisen, jossa on myös pieni saunakamari kamiinalla, takalla tms. varustettuna. Jos vielä saisi pienen katetun kuistin, johon mahtuisi grilli sateelta suojaan ja pöytäryhmä. Ja jos vielä haavetta jatkan, niin jossain vaiheessa voisi kuvioon tulla myös kylpytynnyri muutaman askeleen päähän. Me estitään aika simppeliä ratkaisua, ja tässä on yksi siihen suuntaan:

http://www.kuusamohirsitalot.fi



Saunan maalaisin ulkopinnoiltaan tummanruskeaksi, ehkä jopa mustaksi. Myös löylyhuonetta ajattelen mielessäni mustaksi. Saunakamarin pinnat maalaisin ehkä valkoiseksi.
  
Tuo palju vähän mietityttää, sillä itse en ole koskaan paljussa ollut, joten ottaisin mielelläni kokemuksia vastaan. Ja antakaas myös vinkkejä noista myytävistä pihasaunapaketeista, mikäli jollain blogini lukijoilla pihassa/mökillä sellainen on...!!!!

Meillä on täällä koko perheellä alkanut kuukauden mittainen loma ja vielä ennen juhannusta ajatuksena oli lomalla tehdä terassi talon kylkeen. Mutta kun keksin tämän saunaprojektin, niin ehkä se grillausterassi tuleekin tänne. Näin se mieli muuttuu. Ihanaa kesää!