Tervetuloa!

maalaiselämää * remontointia * puutarhaunelmia

lauantai 27. joulukuuta 2008

Jouluksi omaan kotiin!

Ensimmäinen yö tulossa omassa kodissa...
Muutimme siis omaan kotiin aaton aattona! Muutto toteutui sitten kuitenkin, josta isoin kiitos kuuluu lähisuvullemme, jotka olivat talkookökässä siivoamassa ja kantamassa huonekaluja tupaan. Itse olin jo luopunut koko ajatuksesta, mutta muut vain päättivät tehdä meille oman joulun! Ihanaahan täällä nyt on olla ja rentoutua. Itselleni iski sitten loppumetreillä kaamea remonttistressi, josta yritän nyt toipua. Remonttirintama jatkuneekin tästä lähin paljon rauhallisemmalla tahdilla.

Tässä vielä muutamia kuvapaloja joulustamme ja uudesta kodistamme.

Niin ja itse remonttihan on vielä pahasti kesken, mutta nyt talo on ns. muuttokunnossa eli vesiasiat pelaa ja keittiö sekä nukkumakolot löytyvät. Pistän parempaa tilanneraporttia tulemaan myöhemmin ;)

sunnuntai 7. joulukuuta 2008

Rauhallista Joulua!


Liikaa kiirettä, stressiä ja huolta kaikesta. Nyt pitää pysähtyä ja antaa itsellekin aikaa. Rauhallista Joulunaikaa kaikille!

tiistai 2. joulukuuta 2008

Vapaita munia

Pitäisi varmaan alkaa leipomaan pakkaseen joululeipomuksia. Toivon, että edes jotain pientä saisin aikaan kun munatkin on jo haettuna. Me haetaan yleensä kananmunat suoraan tilalta. Kanoja voi kurkkia siellä ikkunasta ja varmistaa että onnellisen kanan munia tulee syötyä ;)

Ja remonttia riittää. Pojalle piti tehdä oma ruuvipenkki, jotta lopetti ei sallittujen ruuvien krassaamisen. Kuvassa vanha mäntypaneeliseinä on maalattu yhteen kertaan ja taustalla samaa seinää riittää lisää. Meillä kuluu nyt kyllä huimia määriä Tikkurilan paneelikatto valkoista, joka onkin kyllä osoittautunut hyväksi maaliksi näihin vanhoihin mäntyseiniin.

Työlista on loputon ja kohteita on monia yhtä aikaa. Mutta tällä viikolla valmistuu kylpyhuoneen laatoitustyöt. Hurraa! Putkimies vain on kadonnut mystisesti puhelimen kuulumattomiin, joten saas nähdä koska saadaan vielä hanat paikoilleen ja vedet kulkemaan. Sitten kyllä pidetään juhlat kun kylppäri on käyttökunnossa. Se kun on ollut yllättävän raskas ja pitkä urakka kaikkine käänteineen.